[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (40) 2021一定要見面呀

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
想送鉸剪畀佢
見到佢地咁認真咁回頭真係好好笑
實NG左好多次啦
Sing Again果個女作詞人

YG再一次查無此團
好彩我地有羅爸申媽
佢好似都寫咗好多名曲
我覺得會因為首新歌而delay左本身喺YG既正式comeback
好彩水晶仲有羅爸爸
不過佢可能只係接受訪問
冇份製作
YG官方twitter都唔post今晚條預告
真係當我地冇到
Antenna話事嘛
唔會咁好人宣傳啦YG
@Citrin_水晶男孩安利站

vlive更新預告

http://t.cn/A65zUv4V
【殷志源】[貼吧中字] 210115 頻道十五夜<不要回頭看>預告 水晶男孩

https://www.bilibili.com/video/BV1bf4y1k7nL
我想打人
blink就嚟迫到佢主子係yg冇fd子
Blind真係好撚煩
叫佢哋炸teddy ig寫歌俾佢哋偶像啦
衰啲講,成個YG最低創作力係佢哋
成日都要靠人餵
唔出新歌又嘈
出既歌畀人少又嘈
BP明明係網紅多過歌手
有歌聽已經算係咁啦
根本4個冇1個有能力出solo
疑似最有實力果個RS
佢果種唱法喺團既歌入面多D part 都覺得聽得好辛苦
更何況成首歌都係佢
唱多啲live先講comeback啦
最撚on9見過有blind+紫薇鬧昇潤搶左rose/具俊會嘅ost
果下真心想問訓醒未
Kairos 套野係昇潤拍關佢哋叉事
再講,kairos d OST需要極高技巧(爆高音、感情表現)
我唔覺得rose(或具俊會)會唱到
都唔明點樣養到啲咁on9嘅fans
每次見YG d tweet下面一大堆blind 係度吠就覺得好撚煩
Blind:我班姐姐係YG最大
其他artists收皮
將YG Entertainment改做BP Entertainment咪得囉
想問點解關具俊會事既?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞