[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (40) 2021一定要見面呀

1001 回覆
9 Like 2 Dislike

神秘既YT channel既冇follower數又冇條片既like dislike數
我諗係果條友本身追開bp 同ikon
見昇潤有OST 唱就發癲

啲海外fans都成日無中生有發神經
所以無乜嘢係有得解
不如好似SJ咁獨立一個label 出嚟算啦
成日搞鳩其他artist 真係好煩
佢地唔值
叫Teddy獨立出黎咪得囉
Black label 本身就係teddy 打理
Somi就係簽black label
所以先叫BP自己獨立一個label 等啲blind咪搞鳩其他artist
其實最應該有自己廠牌嘅Bigbang 無
如果佢地有會比vip插死
嗰間係Black Label
btw Somi都係一年一歌
BTW Jennie今日開左官方YT channel
YG Twitter好似未出post
Somi之前既歌都反應麻麻
應該唔會經常cb
加上佢入女團會好啲
唔適合solo
年紀太細壓唔到台
韓國無乜邊個女solo係成功嘅
請夏成功係努力加實力換返黎
YG宣傳部呢排忙緊新親生仔
之前停左post島主YT片
希望YG一視同仁啦
https://www.vlive.tv/post/1-20886689

柳熙烈x水晶男孩公約履行項目不要回頭海報

好開心
最近先中意sechskies,估唔到咁快就等到cb
歡迎
睇咩綜藝入坑嫁??

雖然今次唔係YG正式comeback
但都叫做有首新歌聽下
水晶一向空白期好長
加上佢地好少更新IG 得返大大同島主個YouTube channel
所以成日都係失蹤人口
John Park 新冠檢測為陽性
18日公司方面表示:“歌手John Park在15日被確診為新冠,動線重疊的工作人員也接受了檢查等,已經完成了必要的措施。John Park目前處於無症狀狀態,根據疾病管理廳的指示,他住進了隔離病房。讓大家擔心,希望大家諒解,我司會盡全力做好新冠相關方針及防疫管理。”
(cr naver)

好彩個節目停左啫
哇真係呢排乜野行程都無係最安全
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞