[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (40) 2021一定要見面呀

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
呢個應援好有心思
好多謝羅PD團隊同柳代表把口唔收
送水晶一份咁好嘅禮物
畀我收到啲糖真係唔捨得食
韓黃真係社會生活滿分
今次應援好有誠意同心思
上次三時四餐播完都送花畀15ya
韓黃都係出黎社會打拼咗十幾年嘅大姐姐
呢啲功夫當然要做足
諗起島主見到羅pd即刻送野比佢飲
果然飯隨偶像
@Citrin_水晶男孩安利站

【水晶男孩】不要回頭TV版 中字合集

https://www.bilibili.com/video/BV1Z54y1s75P
TV版同YT版都有唔少分別
一定要睇埋
水德一齊出現
15ya自己都出咗中字 可以直接喺youtube睇
@YellowLover_han
Ep. 01留言精選💛💛💛💛

https://weibo.com/1763498475/JEz0C61nu

[TSKS]二十世紀Hit-song.E44.210122 中字

https://www.bilibili.com/video/BV1eV411q74A

29:00 - 32:27

希澈小黃上身
又又又提起佢姐姐係小黃既事 話佢姐姐攞埋佢D零用錢去追水晶
然後鞭屍畫面又出場
一到姜生就cut畫面變左希澈跳舞

原來世紀末水晶係得5人
羅PD有個音樂夢
https://www.instagram.com/p/CKa6UAkB-DY/

@源本是EE

(申PD暴走中) 申PD留言: 填滿Antenna的冰箱feat羅PD私費 15夜回覆: 私費很好 製作費不行哦 申PD: JEKKI出演柳熙烈寫生簿嘟嘟噠噠的唱舞曲 (大喊大唱) 申PD: 反正不是我的錢包 就算是這樣也要報仇
公約:油管莫回頭視頻在60萬瀏覽量的基礎上,每增加1萬,老羅就自掏腰包給柳叔公司買一箱飲料。錢是老羅出,人情算在十五夜和觀眾們身上。

事情是這樣的:
P2: 十五夜發了羅抒情視頻,心癢癢想要來個公約。申PD作為貼心的老羅後輩提出:裝滿Antenna的冰箱feat.羅PD私費。
P4: 申PD給老羅發信息問:前輩可以給Antenna稍微買點兒飲料不?
P7:
羅:我買嗎?買啥?
申:就各種……要是OK的話就想這麼搞了……
羅:昂搞吧
申:謝謝~~~嘿嘿嘿

Cr. g1_oria_ 微博
Ok
得閒就開黎播下
大大力搶曬羅PD啲錢
一日刷10次
申pd暴走開咗幾個po
連mino同po黎食花生
@Citrin_水晶男孩安利站
@崔玹碩吧

因為收到了貴吧的私信,所以進行了關於“Skies”這個粉絲名字的相關溝通。

在此聲明,我們無權提供決策、無權讓步也無權代替水晶男孩和水晶男孩的全體粉絲,一切皆以YG官方為準。

最後,Citrin_水晶男孩安利站聲明,我們只專注水晶男孩,我們的一切行為永遠都以水晶男孩優先。 💛
Skies?粉絲名?
強國飯幫每個成員都改左個飯名
其實上年已經改左
有反映過撞我地團名
不過佢地冇理
@_芒果咕咕奶:科普去年五月他們自己投票選了脆脆鯊這個個人粉絲名字但是怕侵權最後用了第二名的skies 八月份小黃發現後去私信他們站子要不就是沒得到回复要不就是說這是海外粉也在用的是sky的複數最後他們站子發公告說我們去鬧事解釋後也無濟於事只好撤掉這一名字只跟參加投票的粉道歉並沒覺得對我們抱歉哦
下改咩飯名
出咗道冇無耐咋喎
想吹唯飯啦?仲要撞名
原來連海外飯都咁叫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞