[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (40) 2021一定要見面呀

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
諗起之前明明mino主打係run
有個星期無啦啦唔打run
打ok man夾硬帶Bobby 出場
原來早有預謀試水溫

仲要mino出黎幫佢兜點解唔打run打ok man
IKON淪落到同啲新少少嘅團參加節目
真係心都涼
無可否認iKON上完Kingdom之後一定會紅過依家好多
所以站在YG立場 好明白點解會派iKON去
降班上Kingdom係樣衰D
不過佢地之後會有好大得益喎
YG如果肯公平對待所有團
就唔會有同公司既團飯唔鍾意其他團啦
水晶3個都仲係冇蒲頭
其實都無話降唔降喇
佢地都真係係韓國無哂人氣
有節目上都好過無喇
其實yg真係除咗ikon 諗唔到出邊團
靚仔到暈
大大個頭真係一言難盡
寄把較剪畀佢先得
啲燈光搞到大大黑咗成倍
唔知點解黑過隔離三個
本身係咁還是點
https://www.instagram.com/p/CKVkux5MI8o

3個唔該like下 YG個post當蒲頭啦
呢張我選島主最靚仔
大大求下你剪頭髮喇
好撚同意
島主係學長feel
大大剪髮後加埋呢個look真係回到認哥嗰陣
其實唔只大大
水院都顯老咗
唔知係個妝問題定打燈問題
其實齊蔭真係會減齡10年架
最懷念大大五輯打歌嗰陣嗰個頭
【OSEN】《不要回頭看》#柳熙烈[超話]# 的新歌「想成為明星啊」自信,殷志源也大滿足

tvN《不要回頭看》(導演羅英錫,申孝貞)在今晚首播之前公開了新歌的簡介和現場劇照。
《不要回頭看》是柳熙烈和#水晶男孩[超話]# 履行公約的項目名和新曲名,去年春天柳熙烈在《三時四餐》YouTube Live中提出的公約實現了目標。柳熙烈為水晶男孩親自指導的正統敘事曲的製作過程將全部公開。柳熙烈的所屬公司Antenna Music,水晶男孩所屬公司YG Entertainment還有頻道十五夜合作項目,備受期待。

今晚韓國時間10點50分首播時,將公開大家期待已久的新歌《不要回頭看》。當天,柳熙烈對來到辦公室的水晶男孩說:「想成為明星啊」,表達了對新曲的自信感,預計將引發爆笑。開玩笑的對話也是暫時的,聽到新歌的殷志源說:「我非常喜歡,我們應該要好好表現」,傳達了信任和決心,更讓人期待。其他三位成員也將用坦誠的一句話傳達各自的期待和決心。

tvN《不要回頭看》每週五晚上韓國時間10點50分播出,節目播出後將通過YouTube頻道十五夜公開完整版。

Cr.愛豆韓流社區 微博
佢地啲衫好老土
個look 老咗10年
髮型都出事
成個梁福元咁 想點呀
男團得5團
SECHSKIES Bigbang Winner iKON Treasure
Treasure太新 3月仲要日本出道
得返iKON合適
成班新界鄉紳咁
不如叫羅奴今次同佢地輸賭剪頭髮喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞