IT界討論區:繼續都係狗 (9)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
小弟仲讀緊cs degree, 請問各位覺得machine learning, big data, data mining之類係香港既前景如何?? 唔想讀完出黎發現根本用唔着

讀完出黎好多都用唔着

即係呢方面係香港都係無咩用?

有公司玩呢D 而且係用呢d 搵錢既
好少

即係讀下寫bean, servlet, jsp對將來搵工仲有着數??
想問問老電由入左紙起計,幾耐先會call interview

小弟仲讀緊cs degree, 請問各位覺得machine learning, big data, data mining之類係香港既前景如何?? 唔想讀完出黎發現根本用唔着

讀完出黎好多都用唔着

讀完出黎好多都用唔着

2啦仲洗諗

2啦仲洗諗

2 啦, 10~7 收左工啲時間唔好洗,而且過probate review 通常唔會高好多, 人工高,下一份先唔會辛苦, 你仲差咁多,計埋bonus 1 都唔夠2黎

讀完出黎好多都用唔着

讀完出黎好多都用唔着

java web 果啲可以自學, resource 多過bd 好多, 你讀緊書,時間多,兩邊一齊黎啦,就算唔識,去問prof, prof 係好人既都會答你。
如果係問year four take elective (唔知你果間有冇,但我果陣有)果啲,我建議你兩個都take 晒

2啦仲洗諗

2 啦, 10~7 收左工啲時間唔好洗,而且過probate review 通常唔會高好多, 人工高,下一份先唔會辛苦, 你仲差咁多,計埋bonus 1 都唔夠2黎

讀完出黎好多都用唔着

java web 果啲可以自學, resource 多過bd 好多, 你讀緊書,時間多,兩邊一齊黎啦,就算唔識,去問prof, prof 係好人既都會答你。
如果係問year four take elective (唔知你果間有冇,但我果陣有)果啲,我建議你兩個都take 晒

1日12個鐘 人都癲

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞