IT界討論區:繼續都係狗 (9)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
p 仔討論區

隔離分左家麻
INFRA一邊
BA一邊(已沉)
呢到咪變左P仔

準備踏上p仔路,考埋試就send cv

加盟IT不歸路

我唔想做P架...無工請我咁解...
p 仔討論區

隔離分左家麻
INFRA一邊
BA一邊(已沉)
呢到咪變左P仔

加盟IT不歸路

P仔一地都係工啦
p 仔討論區

隔離分左家麻
INFRA一邊
BA一邊(已沉)
呢到咪變左P仔

加盟IT不歸路

P仔一地都係工啦

識對電腦就得
唔洗識講野
p 仔討論區

隔離分左家麻
INFRA一邊
BA一邊(已沉)
呢到咪變左P仔

加盟IT不歸路

P仔一地都係工啦

識對電腦就得
唔洗識講野

識講野唔識對電腦
p 仔討論區

隔離分左家麻
INFRA一邊
BA一邊(已沉)
呢到咪變左P仔

加盟IT不歸路

無錯,希望可以有14/15
做infra 好鬼慘, 又無p仔搵咁多
已經唔覺得自己見到TECH工 想做SALES/PRESALES就算

唔好做tech啦
做吹水佬 日日開下會好過

真係無乜選擇 講真
已經唔覺得自己見到TECH工 想做SALES/PRESALES就算

唔好做tech啦
做吹水佬 日日開下會好過

真係無乜選擇 講真

日日開會其實仲好, 識得摔人交期交貨, 就算出事都唔會上身

想搵份summer intern
但見左幾間都冇回音
邊個話有手有腳就請
早晨
但見左幾間都冇回音
邊個話有手有腳就請

你有冇講你唔要人工先
但見左幾間都冇回音
邊個話有手有腳就請

你業都未畢連個degree都未有講乜有手有腳就請
但見左幾間都冇回音
邊個話有手有腳就請

Intern 唔好求咁多 做下圖書館算 因為做學生想求都冇得求 覺得自己掂的接下freelance
但見左幾間都冇回音
邊個話有手有腳就請

Intern 唔好求咁多 做下圖書館算 因為做學生想求都冇得求 覺得自己掂的接下freelance

intern 通常做下support狗
有幾可比你寫program
做infra 好鬼慘, 又無p仔搵咁多

同感
公司而家要用.net mvc 自己又唔識
上網啲tutorial又教得好淺
想學都無從入手
想問下如果send CV或見工
好唔好寫或講上一間公司做過嘅project嘅實名
感謝
感謝

你上一間有冇保密協議
通常我會寫大概做過D咩,in既時候先再講
想學都無從入手

公司冇人教你
想學都無從入手

公司幾乎所有野都係自己嘅
自求多福
想學都無從入手

公司冇人教你

不嬲唔會教 你問咪答lor 再唔係自己google
想學都無從入手

公司係剛剛轉用? 如果有用開咪去dev場拎現成野玩下改下
感謝

你上一間有冇保密協議
通常我會寫大概做過D咩,in既時候先再講

保密協議應該就無
咁我諗下點搞個CV先 thx
想學都無從入手

公司係剛剛轉用? 如果有用開咪去dev場拎現成野玩下改下

岩岩轉工姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞