IT界討論區:繼續都係狗 (9)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
屌 下次我見工問埋條友部機咩spec先
廢機都敢比人開工

512mb ram ddr2 照開工

hactl core duo 2gb-4gb ddr2
你地咁講科學園搞到我都好淆新工係伏
你地咁講科學園搞到我都好淆新工係伏

科學園呀 好處係食野幾好...其他祝你好運
各位師兄,公司請唔請p仔(一年exp)?

有個位寫web backend
出手都叫正常
可以tg我傾傾
suckone

問個問題
HD 2.5年經驗 主力mobile app,
現嫁17.5k 出去叫20-22k有無問題
問個問題

19俾盡 咁大想頭
問個問題

19俾盡 咁大想頭

痴線 HD都叫咁高

問個問題

19俾盡 咁大想頭

痴線 HD都叫咁高

IT狗慘過地底泥

同埋Hactl係無俾wifi 同事用 入黎前請upgrade定data plan
另外係firewall會block YouTube

同埋Hactl係無俾wifi 同事用 入黎前請upgrade定data plan
另外係firewall會block YouTube

問個問題

19比多你
仲諗20k
岩岩有AGENT打黎問我IBM HP PROGRAMMER有無興趣,但要同佢地簽約,出糧都係佢地出比我,但去HP返工
岩岩有AGENT打黎問我IBM HP PROGRAMMER有無興趣,但要同佢地簽約,出糧都係佢地出比我,但去HP返工

好唔好pay先

好唔好pay先

ibm人工好似全部都係偏低

好唔好pay先

ibm人工好似全部都係偏低

好Pay都冇撚哂福利
咁多位大佬 Member加密 比你個agent睇到個post點
咁多位大佬 Member加密 比你個agent睇到個post點

你岩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞