[屠龍烈士]死肥婆有男朋友仲走去做雞[2]

1001 回覆
290 Like 15 Dislike
殺「雞」儆猴
真係搵唔到藉口同情你
你話你個樣正正常常我都可以收下把口吖
我都唔想咁賤咁口臭咖大佬
第一: 肥(你自己又唔撚減)
第二: 又樣撚衰(依啲唔怪你你老豆老母支那基因生到你咁
第三: 做雞(仲要吊高黎賣串柒柒喂大佬呀照下鏡先啦唔該)
第四: 背撚住條仔做雞(你老母你又肥又柒條仔都肯同你一齊,你竟然背撚住佢俾其他男人屌?)
第五: 新移民(依樣冇得講,最撚大罪就係依條,死肥蝗快撚啲襯地霖)
綜合以上各點,你老母你一係死番上去支那一係就快撚啲死。
不過你咪撚跳樓,廢撚事累人累物。

六:貪心 幾百蚊嫌少 又想人r Pandora
七:食煙
八:成件事俾人發現左 條仔話分手佢就話要自殺(慘得過佢知條仔會心軟)

九:扮自殺
真係搵唔到藉口同情你
第四: 背撚住條仔做雞(你老母你又肥又柒條仔都肯同你一齊,你竟然背撚住佢俾其他男人屌?)
第五: 新移民(依樣冇得講,最撚大罪就係依條,死肥蝗快撚啲襯地霖)

八:成件事俾人發現左 條仔話分手佢就話要自殺(慘得過佢知條仔會心軟)

十 : 扮奷奷,Kelly鬧得好啱
條路自己揀

係囉,唔好推
咁ge樣咁ge身材都有個正常男友已經要好好珍惜啦..仲出黎做..貪錢係要負返代價..唔好死..過左氣做返個好人啦

係囉,唔好推

小李好慘

係囉,唔好推

係囉,唔好推

笑貧不笑娼你地唔好咁

係要笑呀

屌你老母
食必理痛自殺
有冇人有小李最新消息
真係搵唔到藉口同情你

十 : 扮奷奷,Kelly鬧得好啱

十一:矮,得160cm

十二:心腸毒 想做條仔嘅第一個同最後一個

屌你老母
食必理痛自殺

真心一問 食必理痛太多會死架?
收皮未

屌你老母
食必理痛自殺

食八粒可以致命
不過照咁睇
啲藥似過期
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞