[屠龍烈士]死肥婆有男朋友仲走去做雞[2]

1001 回覆
290 Like 15 Dislike
會窮
佢起屯門新墟大家樂做 之前起屯門間呂明才讀書
利申:識佢 大把料爆

說好的爆料呢?

條女之前上過高登架喇 因為介手 仲要介個名起手到 起學校出晒名 之前老屈個男仔非禮佢 跟著扮晒可憐去姣個男仔身邊啲人 傳聞佢用wechat約開人上床既 不過主要大叔呀伯多

屌,d肥婆特別多野搞
幻想人非禮佢
有無人信呀屌

說好的爆料呢?

條女之前上過高登架喇 因為介手 仲要介個名起手到 起學校出晒名 之前老屈個男仔非禮佢 跟著扮晒可憐去姣個男仔身邊啲人 傳聞佢用wechat約開人上床既 不過主要大叔呀伯多

屌,d肥婆特別多野搞
幻想人非禮佢
有無人信呀屌

。。。。。。邊個咁重口
你地知唔知佢同呢個男仔拍拖
執到寶

說好的爆料呢?

屌,d肥婆特別多野搞
幻想人非禮佢
有無人信呀屌

。。。。。。邊個咁重口
執到寶

嘩屌

屈人非禮,個男仔一定比人笑到面都黃
好恐怖

說好的爆料呢?

屌,d肥婆特別多野搞
幻想人非禮佢
有無人信呀屌

。。。。。。邊個咁重口
執到寶

嘩屌

好恐怖

個男仔應該恨不得殺死哂啲肥西

說好的爆料呢?

屌,d肥婆特別多野搞
幻想人非禮佢
有無人信呀屌

。。。。。。邊個咁重口
執到寶

嘩屌

好恐怖

之後個男仔緊係俾人笑啦 個男仔啲frd睇唔過眼 就日日起條肥婆課室門口嗌 :鄧欣怡 我好愛你架 點知條肥婆以為真 日日一聽到紅到面晒

說好的爆料呢?

屌,d肥婆特別多野搞
幻想人非禮佢
有無人信呀屌

。。。。。。邊個咁重口
執到寶

肥婆都係肉..........
push
價高者得 我屌你老母

夾份圍標 有無得諗
價高者得 我屌你老母

夾份圍標 有無得諗

你屌埋我果份

說好的爆料呢?

屌,d肥婆特別多野搞
幻想人非禮佢
有無人信呀屌

。。。。。。邊個咁重口
執到寶

嘩屌

好恐怖

之後個男仔緊係俾人笑啦 個男仔啲frd睇唔過眼 就日日起條肥婆課室門口嗌 :鄧欣怡 我好愛你架 點知條肥婆以為真 日日一聽到紅到面晒

說好的爆料呢?

屌,d肥婆特別多野搞
幻想人非禮佢
有無人信呀屌

。。。。。。邊個咁重口
執到寶

嘩屌

好恐怖

說好的爆料呢?

屌,d肥婆特別多野搞
幻想人非禮佢
有無人信呀屌

。。。。。。邊個咁重口
執到寶

嘩屌

好恐怖

條仔真係人生污點
利申:口德撚 + 身邊有人自殺亡好怕人自殺

其實呢件事全世界知道左,對個女同男都會大打擊,個女固然覺得好羞恥,冇左男友又可能d fd知道哂,對佢人生好大改變,個男亦都唔好受,萬一佢地真係睇唔開自殺都唔係好結果....
睇黎個女既住天水圍又係新移民,應該教育程度低,屋企人管教差,甚至屋企人身教唔好,冇人灌輸好既價值觀俾佢唔糾正佢貪慕虛榮,who knows? 每個人既可恨之處或多或少都有可憐之處,今次佢自己得到好大既教訓啦,我地唔好再搞大迫到人睇唔開啦

啱呀 廢事搞到啲仵工啦
咁樣跳一跳 我怕啲仵工搬到工傷

佢其實幾中肯 我明你感受
但係一樣野
以家講個現實佢知做雞係會穿煲
做高竇雞既下場係點
叫佢照一照鏡先
係咪真係有問題 ?

而家就好似政府啲反貪廣告咁
等啲女唔以為做雞真係冇人知
成件事不知幾正面
直頭要上警訊案件重演

直頭可以開套掃黃行動2017
利申:口德撚 + 身邊有人自殺亡好怕人自殺

其實呢件事全世界知道左,對個女同男都會大打擊,個女固然覺得好羞恥,冇左男友又可能d fd知道哂,對佢人生好大改變,個男亦都唔好受,萬一佢地真係睇唔開自殺都唔係好結果....
睇黎個女既住天水圍又係新移民,應該教育程度低,屋企人管教差,甚至屋企人身教唔好,冇人灌輸好既價值觀俾佢唔糾正佢貪慕虛榮,who knows? 每個人既可恨之處或多或少都有可憐之處,今次佢自己得到好大既教訓啦,我地唔好再搞大迫到人睇唔開啦

啱呀 廢事搞到啲仵工啦
咁樣跳一跳 我怕啲仵工搬到工傷

佢其實幾中肯 我明你感受
但係一樣野
以家講個現實佢知做雞係會穿煲
做高竇雞既下場係點
叫佢照一照鏡先
係咪真係有問題 ?

而家就好似政府啲反貪廣告咁
等啲女唔以為做雞真係冇人知
成件事不知幾正面
直頭要上警訊案件重演

直頭可以開套掃黃行動2017

說好的爆料呢?

屌,d肥婆特別多野搞
幻想人非禮佢
有無人信呀屌

。。。。。。邊個咁重口
執到寶

嘩屌

好恐怖

個男仔讀完書做緊野啦

個肥婆真係好有自信,真心覺得自己好多人鐘意,又完全唔覺自己比人玩

那來的自信

搵日去探下先 順便問下價
好撚臭串架條豬西
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞