[屠龍烈士]死肥婆有男朋友仲走去做雞[2]

1001 回覆
290 Like 15 Dislike
事源:

ptgf已經唔係新鮮事
雖然話百貨應百客
但做ptgf都應該有啲專業操守
如果叫ptgf仲要用美極
點解我唔去141 call g
141啲質素掂幾多
68kg仲話唔好同幾百蚊嘅便宜貨比
正皮 cls貼錢俾我都唔要 知唔知醜啊肥婆
負皮 百貨應百客
到依家都唔明點解做雞要同人講自己有仔
等你開post好耐啦
既然係得天水圍
不如坐幾個字車落元朗141
平幾倍仲要有得選擇
呢件極品真係貼錢都唔屌
真係唔撚明點解會有人搵佢
更加唔明點解佢有自信做雞
既然係得天水圍
不如坐幾個字車落元朗141
平幾倍仲要有得選擇
呢件極品真係貼錢都唔屌
真係唔撚明點解會有人搵佢
更加唔明點解佢有自信做雞

岩啊胡生
多謝幫手整合 用緊電話上好唔方便搞 推到條女仆街
叫定住天恆既巴打小心落街有龐然大物高空墮下
條女係咪follow翻自己ig
見到個yan_11_7_
有相同既相

似喇 pandora張圖都有

LM
利申:口德撚 + 身邊有人自殺亡好怕人自殺

其實呢件事全世界知道左,對個女同男都會大打擊,個女固然覺得好羞恥,冇左男友又可能d fd知道哂,對佢人生好大改變,個男亦都唔好受,萬一佢地真係睇唔開自殺都唔係好結果....
睇黎個女既住天水圍又係新移民,應該教育程度低,屋企人管教差,甚至屋企人身教唔好,冇人灌輸好既價值觀俾佢唔糾正佢貪慕虛榮,who knows? 每個人既可恨之處或多或少都有可憐之處,今次佢自己得到好大既教訓啦,我地唔好再搞大迫到人睇唔開啦
條女係咪follow翻自己ig
見到個yan_11_7_
有相同既相

其實呢件事全世界知道左,對個女同男都會大打擊,個女固然覺得好羞恥,冇左男友又可能d fd知道哂,對佢人生好大改變,個男亦都唔好受,萬一佢地真係睇唔開自殺都唔係好結果....
睇黎個女既住天水圍又係新移民,應該教育程度低,屋企人管教差,甚至屋企人身教唔好,冇人灌輸好既價值觀俾佢唔糾正佢貪慕虛榮,who knows? 每個人既可恨之處或多或少都有可憐之處,今次佢自己得到好大既教訓啦,我地唔好再搞大迫到人睇唔開啦

無論發生咩事都好 都要堅強咁生活落去
開口埋口講完結 不如諗下初衷呀
點解要做ptgf ? 因為錢呀嘛 死左點賺錢? 到你有錢既時候,你遊覽每個國家,你見識多左,先發覺ptgf有咩可恥喎 原來每個世界啲女仔都賣閪 只係香港容不下你 咁你咪去其他國家繼續賣閪或者揾人埋單囉
但請你做身體檢查先 無野重要過身體健康 無健康點可以長命百歲環遊世界。

李生,衷心祝福你啦,下個實可愛呀,以後識人小心啲啦,無野重要得過身體健康。我知你都係受害者,我都係想祝福下你啫
btw條仔ig係 s_lee_jai

留名
btw條仔ig係 s_lee_jai

留名

到依家都唔明點解做雞要同人講自己有仔

滿足某啲有變態癖好既人 不過叫得佢既 我諗都夠撚晒變態
樣衰都唔係問題,但有男朋友都去做ptgf就好大問題,好低賤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞