[屠龍烈士]死肥婆有男朋友仲走去做雞[2]

1001 回覆
290 Like 15 Dislike

一次過滿足你三個願望

笑到標眼水!仆街
咁撚肥都學人做雞
有人肯屌佢都要還神啦 仲收錢

我不是幾百塊的便宜貨

人哋有好多哥哥架
推推推
最撚憎死肥婆
點解而家d女仔可以咁
做雞就做雞啦 仲要覺得自己好吸引好高尚
講到自己幾慘 又唔係貪錢
咁你又要人送pandora

鍾意得pandora都係垃圾臭雞
曬錢買垃圾 拎去檔鋪人地都唔撚睬你

又肥又樣衰都算
仲要曬自己對波

連對波到生粒粒 好心就番屋企摺埋啦
68kg對波仲咁細 夾硬夾條隙出黎
呀姐 我輕你十幾廿磅 對波大你一倍有多啦
咁既質素都出黎做高級雞 俾錢果d仲智障

圖?

無圖

完全唔明d男人做乜俾錢叫雞仲要搞到自己成隻狗咁
睇佢面色 驚激嬲佢
所以咪等佢地以為自己好撚有寶

香港地打份工隨時俾人屌到一面屁
而家我係俾錢果個仲要受你老母個臭閪氣
咩世界

影衰曬香港女人 好撚cheap 死臭雞
點解而家d女仔可以咁

又肥又樣衰都算
仲要曬自己對波

絲打對波都幾大

又借啲依係到哂自己波大身材好
做咩姐你

好撚憎呢啲 成日話自己對波點 又爆身高體重

次次有肥婆post總有呢挺人衝出嚟
點解而家d女仔可以咁

又肥又樣衰都算
仲要曬自己對波

絲打對波都幾大

做咩姐你

屌 收撚皮啦,又直線自爆身材,又撚想人讚你
點解而家d女仔可以咁

又肥又樣衰都算
仲要曬自己對波

圖?

無圖

完全唔明d男人做乜俾錢叫雞仲要搞到自己成隻狗咁
睇佢面色 驚激嬲佢
所以咪等佢地以為自己好撚有寶

香港地打份工隨時俾人屌到一面屁
而家我係俾錢果個仲要受你老母個臭閪氣
咩世界

影衰曬香港女人 好撚cheap 死臭雞

exactly
幾時死呀肥雞
有冇巴打提一提字俾佢
咁樣衰都出黎做雞
靚都話姐
推到比天收見閻王
污染地球

Google 真係好偉大
這是 Google 對 http://abphy.com/user/yan_11_7_ 的快取。 這是該網頁於 2017年4月5日 13:27:46 GMT 顯示時的快照。

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:abphy.com/user/yan_11_7_

Post 1 : https://lihkg.com/thread/231647/page/1
backup : http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:lihkg.com/thread/231647/page/1

其實點整
有冇巴打提一提字俾佢

On9 160成150磅都唔肥 咁叫咩
大佬 差唔多1cm1磅 逐斤計真係唔係便宜貨

逐斤計 街市賣豬肉咁

逐斤計 街市賣豬肉咁

叫雞都要段斤計

口德邨

等陣又一堆衝出黎報身高體重,瘦既話自己肥,肥既話自己大pat大胸

等陣又一堆衝出黎報身高體重,瘦既話自己肥,肥既話自己大pat大胸

順便利申埋自己係絲打

逐斤計 街市賣豬肉咁

叫雞都要段斤計

點解而家d女仔可以咁

又肥又樣衰都算
仲要曬自己對波

絲打對波都幾大

做咩姐你

屌 收撚皮啦,又直線自爆身材,又撚想人讚你

都唔知係度博乜
你地識條春咩

小李先係ptbf呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞