[屠龍烈士]死肥婆有男朋友仲走去做雞[2]

1001 回覆
290 Like 15 Dislike
只可以講男女事主太細

但係條肥閪做雞喎
其實我覺得okay,嫩口,係小肥

巴打 幫李仔接貨
利申:口德撚 + 身邊有人自殺亡好怕人自殺

其實呢件事全世界知道左,對個女同男都會大打擊,個女固然覺得好羞恥,冇左男友又可能d fd知道哂,對佢人生好大改變,個男亦都唔好受,萬一佢地真係睇唔開自殺都唔係好結果....
睇黎個女既住天水圍又係新移民,應該教育程度低,屋企人管教差,甚至屋企人身教唔好,冇人灌輸好既價值觀俾佢唔糾正佢貪慕虛榮,who knows? 每個人既可恨之處或多或少都有可憐之處,今次佢自己得到好大既教訓啦,我地唔好再搞大迫到人睇唔開啦

咁唔好再推

係蝗仲要有仔都做雞 再死不悔改 係Ig Post自殺 一於推到佢仆街

屌佢老母自殺就自己bell埋一二邊死左佢
仲要係ig同人講同男朋友講姐係咩
搏同情 想條友唔安樂呀
你做得雞就有覺悟會比人發現
發現左又想cool返住條仔
你比人屌收人錢果時有冇諗過條友感受呀臭閪
而家好心你老老豆豆分手比返個將來人地啦屌你老母欣宜
利申:口德撚 + 身邊有人自殺亡好怕人自殺

其實呢件事全世界知道左,對個女同男都會大打擊,個女固然覺得好羞恥,冇左男友又可能d fd知道哂,對佢人生好大改變,個男亦都唔好受,萬一佢地真係睇唔開自殺都唔係好結果....
睇黎個女既住天水圍又係新移民,應該教育程度低,屋企人管教差,甚至屋企人身教唔好,冇人灌輸好既價值觀俾佢唔糾正佢貪慕虛榮,who knows? 每個人既可恨之處或多或少都有可憐之處,今次佢自己得到好大既教訓啦,我地唔好再搞大迫到人睇唔開啦

啱呀 廢事搞到啲仵工啦
咁樣跳一跳 我怕啲仵工搬到工傷

佢其實幾中肯 我明你感受
但係一樣野
以家講個現實佢知做雞係會穿煲
做高竇雞既下場係點
叫佢照一照鏡先
係咪真係有問題 ?

邏輯上係咪有啲問題
價值觀有問題識羞恥?
識羞恥就唔會做雞啦
即係做雞無問題
係比人知先有問題?
Lee仔契弟走得麼
You deserve better

肥婆你要做ptgf就做飽佢,但唔該放過條仔
一陣惹埋性病俾條仔就無謂
屌,好撚樣衰 早餐都嘔埋出來
豬撚到
李仔越睇越靚
不知廉恥既肥婆
哇我屌,豬閪咁撚樣都夠膽出嚟做 到底係那裡來的自信

我覺得呢個post係用黎教化世人,我明有d ptgf好同情姐妹俾人揭破,但呢個肥婆真係太嘔心

新移民其實好堅強,新命力好強,打仗你死先都無輪到佢地,佢地會自殺真係笑話
自殺?
肥閪咁撚有自信點會自殺

同樣價錢 佢隔離就差唔多

肥婆啲英文真係好
證明個market供求失衡
求>供,價錢自然升
訓咗冇睇, 女事主入急症室未
肥婆好撚古滑架
柒撚到呢條肥閪

咁都有市場
宜條x婆真係一無是處,點解有人叫得落
李仔are u ok?
真係搵唔到藉口同情你
你話你個樣正正常常我都可以收下把口吖
我都唔想咁賤咁口臭咖大佬
第一: 肥(你自己又唔撚減)
第二: 又樣撚衰(依啲唔怪你你老豆老母支那基因生到你咁
第三: 做雞(仲要吊高黎賣串柒柒喂大佬呀照下鏡先啦唔該)
第四: 背撚住條仔做雞(你老母你又肥又柒條仔都肯同你一齊,你竟然背撚住佢俾其他男人屌?)
第五: 新移民(依樣冇得講,最撚大罪就係依條,死肥蝗快撚啲襯地霖)
綜合以上各點,你老母你一係死番上去支那一係就快撚啲死。
不過你咪撚跳樓,廢撚事累人累物。

同樣價錢 佢隔離就差唔多

肥婆啲英文真係好

有冇左邊條女ig,要加密的
新移民大家樂臭雞肥婆美極匙羹,不了
推到肥婆爆炸
真係搵唔到藉口同情你
你話你個樣正正常常我都可以收下把口吖
我都唔想咁賤咁口臭咖大佬
第一: 肥(你自己又唔撚減)
第二: 又樣撚衰(依啲唔怪你你老豆老母支那基因生到你咁
第三: 做雞(仲要吊高黎賣串柒柒喂大佬呀照下鏡先啦唔該)
第四: 背撚住條仔做雞(你老母你又肥又柒條仔都肯同你一齊,你竟然背撚住佢俾其他男人屌?)
第五: 新移民(依樣冇得講,最撚大罪就係依條,死肥蝗快撚啲襯地霖)
綜合以上各點,你老母你一係死番上去支那一係就快撚啲死。
不過你咪撚跳樓,廢撚事累人累物。

六:貪心 幾百蚊嫌少 又想人r Pandora
七:食煙
八:成件事俾人發現左 條仔話分手佢就話要自殺(慘得過佢知條仔會心軟)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞