[屠龍烈士]死肥婆有男朋友仲走去做雞[2]

1001 回覆
290 Like 15 Dislike
條仔有冇咩反應
睇黎好多朋友都諗住儲口德分換禮物!
無論發生咩事都好 都要堅強咁生活落去
開口埋口講完結 不如諗下初衷呀
點解要做ptgf ? 因為錢呀嘛 死左點賺錢? 到你有錢既時候,你遊覽每個國家,你見識多左,先發覺ptgf有咩可恥喎 原來每個世界啲女仔都賣閪 只係香港容不下你 咁你咪去其他國家繼續賣閪或者揾人埋單囉
但請你做身體檢查先 無野重要過身體健康 無健康點可以長命百歲環遊世界。

李生,衷心祝福你啦,下個實可愛呀,以後識人小心啲啦,無野重要得過身體健康。我知你都係受害者,我都係想祝福下你啫

支持但只係連登班細路仔以為自己係到行正義之舉 唔係香港容不佢

白痴仔直曲都唔識分
三萬蚊(港元) 過夜

你比我呀?
利申:口德撚 + 身邊有人自殺亡好怕人自殺

其實呢件事全世界知道左,對個女同男都會大打擊,個女固然覺得好羞恥,冇左男友又可能d fd知道哂,對佢人生好大改變,個男亦都唔好受,萬一佢地真係睇唔開自殺都唔係好結果....
睇黎個女既住天水圍又係新移民,應該教育程度低,屋企人管教差,甚至屋企人身教唔好,冇人灌輸好既價值觀俾佢唔糾正佢貪慕虛榮,who knows? 每個人既可恨之處或多或少都有可憐之處,今次佢自己得到好大既教訓啦,我地唔好再搞大迫到人睇唔開啦

咁唔好再推
個post 有陣豬臭味
利申:口德撚 + 身邊有人自殺亡好怕人自殺

其實呢件事全世界知道左,對個女同男都會大打擊,個女固然覺得好羞恥,冇左男友又可能d fd知道哂,對佢人生好大改變,個男亦都唔好受,萬一佢地真係睇唔開自殺都唔係好結果....
睇黎個女既住天水圍又係新移民,應該教育程度低,屋企人管教差,甚至屋企人身教唔好,冇人灌輸好既價值觀俾佢唔糾正佢貪慕虛榮,who knows? 每個人既可恨之處或多或少都有可憐之處,今次佢自己得到好大既教訓啦,我地唔好再搞大迫到人睇唔開啦

咁唔好再推

係蝗仲要有仔都做雞 再死不悔改 係Ig Post自殺 一於推到佢仆街
講左又唔做
跳啦
佢條仔都算係咁啦
咁都要做雞
唔推到仆街都唔得
條女而家一定係到mon緊post。睇到既唔該你放過你條仔,唔好再以死相迫。直接啲講句,你不值。
你自己咩條件自己知,樣又唔係靚,身材又唔係好,講真真係睇到撚都縮。
不論外貌,講野串柒柒咁,拜金得黎態度又差,做雞做到你咁,真係睇唔過睇。

你條仔咁撚好你真係執到,點知你仲貪得無厭。
你比佢走啦。唔該你企係佢立場諗下,佢條女做雞,有錢收就可以比人屌呀。正常人都走。
要死?你條仔都未話死。你浪費咗佢半年既時間。
以死相迫無鬼用
做得雞就預左終有一日被人發現架啦
條路自己揀,仆街只係你受返你應有嘅後果
條肥婆呢?食緊肉?
話自殺既人見得多啦
真係會去死果啲唔會大肆宣揚
未見過咁大聲話自殺果啲會死得去
只可以講男女事主太細

龜兄,應曬你講肥婆無個係好人

阿lee仔除左矮左啲
其他都真係唔差

送比你有咩用
送比你戴去做g

cls
肥婆有無update?

同樣價錢 佢隔離就差唔多

其實我覺得okay,嫩口,係小肥

Ching平時食開屎

到依家都唔明點解做雞要同人講自己有仔

滿足某啲有變態癖好既人 不過叫得佢既 我諗都夠撚晒變態

證明自己有人要
信心保證加自己有價值

條仔只係佢做雞嘅工具

Ching平時食開屎

Dllm
1000 去141 call酒店g
都正過佢萬幾倍啦下話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞