[屠龍烈士]死肥婆有男朋友仲走去做雞[2]

1001 回覆
290 Like 15 Dislike
好心隻人形豬就唔好再折磨小李啦
佢起屯門新墟大家樂做 之前起屯門間呂明才讀書
利申:識佢 大把料爆

說好的爆料呢?

條女之前上過高登架喇 因為介手 仲要介個名起手到 起學校出晒名 之前老屈個男仔非禮佢 跟著扮晒可憐去姣個男仔身邊啲人 傳聞佢用wechat約開人上床既 不過主要大叔呀伯多

絲打糾正下啲懶音好喎
「係」都讀到「起」嘅
佢起屯門新墟大家樂做 之前起屯門間呂明才讀書
利申:識佢 大把料爆

說好的爆料呢?

條女之前上過高登架喇 因為介手 仲要介個名起手到 起學校出晒名 之前老屈個男仔非禮佢 跟著扮晒可憐去姣個男仔身邊啲人 傳聞佢用wechat約開人上床既 不過主要大叔呀伯多

絲打糾正下啲懶音好喎
「係」都讀到「起」嘅

依家叫你做正字型警咩
復合無望了
小李呀媽本身幫你補褲
依家除埋你條褲掉落街就得

笑撚死我
小李唔好心軟啊
小李老母咁都忍到。。。仲比佢留係屋企

因住d哥哥去小李屋企接妹妹
嘩屌 真係柒撚到飛天
貼錢都唔撚屌啦下嗎

加油阿小李
計埋大波,(小肥),有自信,加多兩箱美極,我比夠三千
計埋大波,(小肥),有自信,加多兩箱美極,我比夠三千

嬲到忍唔住留言
做雞又要拎貞節牌坊 咩叫如果唔係屋企有事都唔出黎做?
我屌你老母 無錢咪乖乖地搵多份工囉
再唔係咪問朋友借住先囉
點解講到需要錢就大撚晒?

再者 你做得雞都有風險啦 死乜撚野姐 明知件事係嚴重到你承受唔到既 點解當初要行呢步? 我係你條仔就真係好想死啦

大佬 你做人可唔可以唔好咁撚自私 到呢家仲用死威脅你男友 你需要錢你有感受就係人 你男友就唔係人

死臭雞 我屌你老母啊
樓上direct條女果個係咪戇鳩 小學雞 係度講到夠啦 陣間條女真係死撚咗就好笑喇

就算死 都唔關direct個條友事
身為女人都覺得好羞家 比人踢爆左做雞都仲好意思叫春

貼街招記得印埋佢對波圖上去 咁撚肥都咁細
身為女人都覺得好羞家 比人踢爆左做雞都仲好意思叫春

貼街招記得印埋佢對波圖上去 咁撚肥都咁細

嗱咪啊,報警拉鳩你影響市容架
成班人推你去死
我唔准你死呀
你死左點儲醫藥費呀
小李需唔需要ptbf

唔該排隊
小李需唔需要ptbf

唔該排隊

訓左冇睇 肥婆食完麥提莎自殺左未
樓上direct條女果個係咪戇鳩 小學雞 係度講到夠啦 陣間條女真係死撚咗就好笑喇

最撚叻係你囉
小李要唔要人含撚

最撚叻係你囉

換水壺
屌做雞咪撚捐血啦死臭西
分分鐘累死人呀
呢鑊真係唔屌唔得

最撚叻係你囉

換水壺

出得黎做~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞