[屠龍烈士]死肥婆有男朋友仲走去做雞[2]

1001 回覆
290 Like 15 Dislike

死肥豬迫爆條褲

爆褲仲好意思講
佢起屯門新墟大家樂做 之前起屯門間呂明才讀書
利申:識佢 大把料爆

說好的爆料呢?

條女之前上過高登架喇 因為介手 仲要介個名起手到 起學校出晒名 之前老屈個男仔非禮佢 跟著扮晒可憐去姣個男仔身邊啲人 傳聞佢用wechat約開人上床既 不過主要大叔呀伯多

屌,d肥婆特別多野搞
幻想人非禮佢
有無人信呀屌

。。。。。。邊個咁重口
你地知唔知佢同呢個男仔拍拖
執到寶

真係執撚到寶
識李仔真人既幫手安慰佢
順便叫佢驗身
宜家d ptgf加些少錢就肯口爆中出
隻肥閪唔知有冇性病

死肥豬迫爆條褲

死肥豬迫爆條褲

條女之前上過高登架喇 因為介手 仲要介個名起手到 起學校出晒名 之前老屈個男仔非禮佢 跟著扮晒可憐去姣個男仔身邊啲人 傳聞佢用wechat約開人上床既 不過主要大叔呀伯多

屌,d肥婆特別多野搞
幻想人非禮佢
有無人信呀屌

。。。。。。邊個咁重口
執到寶

嘩屌

屈人非禮,個男仔一定比人笑到面都黃
好恐怖

之後個男仔緊係俾人笑啦 個男仔啲frd睇唔過眼 就日日起條肥婆課室門口嗌 :鄧欣怡 我好愛你架 點知條肥婆以為真 日日一聽到紅到面晒

個男仔讀完書做緊野啦

個肥婆真係好有自信,真心覺得自己好多人鐘意,又完全唔覺自己比人玩

那來的自信

我諗起龜頭巴同肥芝

死肥豬迫爆條褲

著一次就爆左

唉,小李唔好要阿媽膽心
好波阿小李!
條女未del喎,佢係咪以為有機會復合

著一次就爆左

著一次就爆左

屌,人型豬

死肥豬迫爆條褲

著一次就爆左

好意思講出黎

著一次就爆左

屌,人型豬

BOM
原來佢同我一間中學
利申已grad
////nice 2 meet u
thank ur picture //// ....

肥閪D英文爛到仆街

你識佢真人?

屌你老母
食必理痛自殺

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Paracetamol_toxicity

肥婆要食27.5粒500mg per tablet的panadol先會出現toxicity, 4到5日先會liver failure死,咁睇黎李仔仲有時間救人,但個肝以後捐唔到了

肥婆不如試下食麥提莎自殺喇

你咁刺激法

D血乾唔乾淨

咁多恩客
唔知有冇性病

抽血果陣都唔知啲血脂會唔會塞住啲抽血管 抽到成包血出嚟睇落好似鵝肝咁

利申 唔識haematology

豬血

屌你老母
食必理痛自殺

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Paracetamol_toxicity

肥婆要食27.5粒500mg per tablet的panadol先會出現toxicity, 4到5日先會liver failure死,咁睇黎李仔仲有時間救人,但個肝以後捐唔到了

肥婆不如試下食麥提莎自殺喇

食麥提莎 呢個我鐘意
佢起屯門新墟大家樂做 之前起屯門間呂明才讀書
利申:識佢 大把料爆

說好的爆料呢?

屌,d肥婆特別多野搞
幻想人非禮佢
有無人信呀屌

。。。。。。邊個咁重口
執到寶

嘩屌

屈人非禮,個男仔一定比人笑到面都黃
好恐怖

屈人非禮
我諗起巴打啲肥婆故
慘絕人寰

你識佢真人?

唔洗識都direct到
利申:口德撚 + 身邊有人自殺亡好怕人自殺

其實呢件事全世界知道左,對個女同男都會大打擊,個女固然覺得好羞恥,冇左男友又可能d fd知道哂,對佢人生好大改變,個男亦都唔好受,萬一佢地真係睇唔開自殺都唔係好結果....
睇黎個女既住天水圍又係新移民,應該教育程度低,屋企人管教差,甚至屋企人身教唔好,冇人灌輸好既價值觀俾佢唔糾正佢貪慕虛榮,who knows? 每個人既可恨之處或多或少都有可憐之處,今次佢自己得到好大既教訓啦,我地唔好再搞大迫到人睇唔開啦

啱呀 廢事搞到啲仵工啦
咁樣跳一跳 我怕啲仵工搬到工傷

佢其實幾中肯 我明你感受
但係一樣野
以家講個現實佢知做雞係會穿煲
做高竇雞既下場係點
叫佢照一照鏡先
係咪真係有問題 ?

而家就好似政府啲反貪廣告咁
等啲女唔以為做雞真係冇人知
成件事不知幾正面
直頭要上警訊案件重演

直頭可以開套掃黃行動2017

但主題會變科技資訊安全
叫人唔好乜都擺上網
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞