[屠龍烈士]死肥婆有男朋友仲走去做雞[2]

1001 回覆
290 Like 15 Dislike

有uncle bob feel

唉屌你唔好講啦 我笑唔停啦

真係似

新移蝗冇審美又極有自信
點解而家d女仔可以咁
做雞就做雞啦 仲要覺得自己好吸引好高尚
講到自己幾慘 又唔係貪錢
咁你又要人送pandora

鍾意得pandora都係垃圾臭雞
曬錢買垃圾 拎去檔鋪人地都唔撚睬你

又肥又樣衰都算
仲要曬自己對波

連對波到生粒粒 好心就番屋企摺埋啦
68kg對波仲咁細 夾硬夾條隙出黎
呀姐 我輕你十幾廿磅 對波大你一倍有多啦
咁既質素都出黎做高級雞 俾錢果d仲智障

絲打對波都幾大

真係似

殺左我啦
一睇到條女ptgf ig follow番自己個ig已經開始恥笑

btw唔好推條仔
係咪叫親欣怡/宜既都係肥婆
點解而家d女仔可以咁

又肥又樣衰都算
仲要曬自己對波

絲打對波都幾大

又借啲依係到哂自己波大身材好
做咩姐你

其實咁樣睇對腳唔算粗

屌你 度門彎左架

頂 唔講都唔覺

條仔應該屌過 要check check

條仔身材唔錯

條仔應該屌過 要check check

條仔身材唔錯

寧願小李搞基
點解而家d女仔可以咁

又肥又樣衰都算
仲要曬自己對波

絲打對波都幾大

又借啲依係到哂自己波大身材好
做咩姐你

好撚憎呢啲 成日話自己對波點 又爆身高體重
我覺得做G係賤,但要懲罰就由條女嘅生活圈子做已經夠,lihkg嘅壓力太沉重喇

即係要同曬佢朋友同屋企人講?
條女邊度返工?

高級餐廳Café de Coral

有巴絲話係石硤尾見過佢
肥,樣衰算,有時啲野基因體質控制唔到。做ptgf都算,笑貧不笑娼,條路自己揀。最大問題真係有個好男朋友都出去做,真係好撚仆街好撚嘔心
現代做雞都可以拎貞節牌坊

真係似

殺左我啦

西瓜加bob叔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞