[屠龍烈士]死肥婆有男朋友仲走去做雞[2]

1001 回覆
290 Like 15 Dislike
大家搞鳩條仔做咩 大撚把人條女都肥婆架啦 條女做雞又唔關佢事 搞佢做咩

一開始有人send link 比男主都算啦
重有幾條傻尻叻唔切走去搞人重以為post上嚟好威威
條女用李生ac回自己
又一個kelly

What the hell ?
圖呢

會唔會係臨死都打篇上ig公告自己就死
就算打都係打遺言啦點會打黎講自己好慘就快死

屌真係想自殺嘅仲會咁好心情打篇新詩出黎?仲要po ig
出黎搏同情同搵口德大使支持自己姐
咁嘅樣都有得派帽

仲要帽子戲法

早啲死啦臭肥雞
又要肥又要做雞又要派帽
你呢啲咁既臭閪一哭二鬧三上吊
死左都無人可憐你啦
真係唔明點解會有人約肥婆.....
先唔講樣身材
但你都好撚過份姐
有條仔仲要出黎做雞
先唔講樣身材
但你都好撚過份姐
有條仔仲要出黎做雞

on9
重點唔係佢做雞 而係佢副尊容
如果係靚女做ptgf既話個post唔會1001
先唔講樣身材
但你都好撚過份姐
有條仔仲要出黎做雞

on9
先唔講樣身材
但你都好撚過份姐
有條仔仲要出黎做雞

on9

爭住fm
先唔講樣身材
但你都好撚過份姐
有條仔仲要出黎做雞

on9

爭住dm
條女用李生ac回自己
又一個kelly

佢打完篇野自己回錯左自己
肥婆:唔好呀…

唔夠幾分鐘 李生出現 仲唔係kelly?

擺到明奷奷

自編自演

笑死 自high最高境界

打得呢 d 通常都仲未知醜

會唔會係條仔用錯acc呀?

擺到明奷奷

自編自演

想人地唔好追擊佢姐
食到最後一粒藥眼前黑曬咁 仲有力打字咩

正想咁講 睇個款條肥婆實唔撚會自殺 一定得把口博同情 博條仔會衰心軟原諒佢一齊翻
以前有條ex又係成日岀依d on9招 又係住天水圍

擺到明奷奷

自編自演

想人地唔好追擊佢姐

正想咁講 睇個款條肥婆實唔撚會自殺 一定得把口博同情 博條仔會衰心軟原諒佢一齊翻

阿南如果受左條肥婆招就以後都唔撚走得甩,分分鐘要幫手影埋廣告拉生意
佢句小妺好樣衰ok!幾有自知自明
追完第一個post真心依家好想嘔,未試過上連登睇post睇到想嘔
追完第一個post真心依家好想嘔,未試過上連登睇post睇到想嘔

今次真係勇者塔
btw 香港地有西真係搵到發大達
屌你老母咁撚大份做乜撚野雞呀 做豬啦仆

擺到明奷奷

自編自演

想人地唔好追擊佢姐

阿南如果受左條肥婆招就以後都唔撚走得甩,分分鐘要幫手影埋廣告拉生意

都話唔係阿南
嘩屌 岩岩追埋post 1先見到佢160cm 68kg
我高佢10cm同佢一樣重都覺得自己肥到仆街
個樣又唔靚 又肥 到底邊到黎既自信
連登其實算係李仔嘅恩人
條女就抵撚死 推到佢身邊所有人都知佢做雞

對波咁樣j唔j得落

對波咁樣j唔j得落

咁肥都咁細波 個腩肯定大個對波
我180有腩都係60頭50尾kg

可能原圖好j啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞