[人不要面]騙徒清觀乘時呃錢技倆公開&召喚各路人馬

581 回覆
94 Like 5 Dislike
幫推

啱呀,入佢post貼盞幫佢推post
咪中計呀

玩外傭卡,一定要學識射錢,特別係數記啲外傭卡,因為數記係月月清,唔夠錢又唔入返就自動失效,所以到期唔夠錢揾到朋友射錢救你好過揾賤觀增值。

半4轉錢碼
*112*電話號碼*轉錢金額#

全3其實係一張附屬上網卡,所以只可轉錢入,轉唔到走,仲有打唔到電話,亦用唔到增值券,唯一方法就係轉錢過去。揾個半日4G 或 50卡 入左錢再射錢過去全3個號

好多謝你解答,不過我用4g核武卡
點解睇完都唔明
係樓主講我先知原來揾佢增值入錢要比張sim 卡佢…
咁其實佢點搵錢呢,就係用network III 既600蚊卡(鴨記賣350蚊張喳陰鳩公)射錢入你張核武卡度,再用一蚊大法幫你張卡延期…增次值都賺人百幾蚊…清觀你係得既

行家又迫害

有次搵果個陳生增值 佢話想延期要俾多幾十(實際係幾多唔計得) 食水深到 增值唔會同你延期

增值唔延期就肯定係射錢啦
得罪講句 清觀真係當佢班客豬咁豖養,諗唔明點解仲有人比生意佢做

梗係,我最睇唔過眼係呢個手法,百貨應百客,你賣得貴都賣到風生水起,係你本事叻仔,比你認叻又有咩所謂?但控制資訊流通,又亂作資訊,將啲咭名改到鬼五馬六,背後目的只有一個,就係將班客圈養,呢點同北韓個死肥仔有咩分別? 當日,我就聽過賤觀同啲fans講,連登抺黑佢,佢要殺入連登平亂,平亂喎,我呸!

Agger
條友真係當正自己拯救世人咁撚樣
只係呢邊無PM
係EPC條撚屌試過PM人話咩咪阻住人搵食
真係人不要面天下無敵

玩外傭卡,一定要學識射錢,特別係數記啲外傭卡,因為數記係月月清,唔夠錢又唔入返就自動失效,所以到期唔夠錢揾到朋友射錢救你好過揾賤觀增值。

半4轉錢碼

全3其實係一張附屬上網卡,所以只可轉錢入,轉唔到走,仲有打唔到電話,亦用唔到增值券,唯一方法就係轉錢過去。揾個半日4G 或 50卡 入左錢再射錢過去全3個號

巴打上hkxpc 睇啦,以前有個貼有講
條撚屌一直都唔肯回應點解收撚起人地張大卡

好彩佢未紅之前搵佢買張大卡係我到
原來依家買卡唔俾大卡?

其實我同佢買果張hemat大卡都係我度

Hemat 呢啲咭冇價值就會比你,唔比大咭人嘅係半日4G 同 全日3G 呢兩隻卡

半年前同佢買左張全日3G都無收起張大卡,算唔算好彩

見好多人都係問半日4G增值,有無全日3G增值大法?
官網個pdf寫話淨係得電話射電話咁增值
如果唔麻煩我都想走

全日3G keep唔到number,一係唔要張咭

原來依家買卡唔俾大卡?

Hemat 呢啲咭冇價值就會比你,唔比大咭人嘅係半日4G 同 全日3G 呢兩隻卡

如果唔麻煩我都想走

其實走既意思係唔想再依靠某人增值
頭先google過好多都話好多屎忽窿d增值卷同正價無咩分別
好似真係得某人先最抵玩

原來依家買卡唔俾大卡?

如果唔麻煩我都想走

好似真係得某人先最抵玩

屌你又唔追post
難怪咁多水魚
有冇辦法一個月$100內養倒兩個number??
一年先返香港兩三次而家一個number$108/month
通常返黎香港用唔超過500mb同10通話分鐘

hello 卡既話20蚊券可以差半年
番左黎香港就可以每個月增50蚊用2gb/30日plan

好多普通卡都得啦
每半年入50蚊keep no.
要用就用入面嘅錢開plan
好多選擇plan,每日無限3G都有
電話續分鐘扣錢咪得囉
唔該晒上面兩位巴打
遲d換張hello卡
唔該晒上面兩位巴打
遲d換張hello卡

你而家上乜嘢台先
可能要去冷河
唔該晒上面兩位巴打
遲d換張hello卡

你而家上乜嘢台先
可能要去冷河

兩張都係PCCW黎 會唔會有儲值卡係有7日plan?
咁我就可以半年add一次value
返黎香港先charge 7 days plan
唔該晒上面兩位巴打
遲d換張hello卡

你而家上乜嘢台先
可能要去冷河

兩張都係PCCW黎 會唔會有儲值卡係有7日plan?
咁我就可以半年add一次value
返黎香港先charge 7 days plan

咁你完約要過冷河喎
Smt$48係你朋友
建議你預一個禮拜處理mnp
因為由俾錢smt至mnp 完最快都要三日
我可唔可以轉hello or 華龍然後一次過add $218/365日 plan 之後一年後先再add$218? 會唔會死number??
我可唔可以轉hello or 華龍然後一次過add $218/365日 plan 之後一年後先再add$218? 會唔會死number??

呢樣賤觀試過

呢樣賤觀試過

ok

原來依家買卡唔俾大卡?

如果唔麻煩我都想走

好似真係得某人先最抵玩

屌你又唔追post
難怪咁多水魚

隔離個儲值卡post日日都有追
奈何好少見有講全日3G
就當我無記性屌細力d

半4轉錢碼

巴打上hkxpc 睇啦,以前有個貼有講

唔該巴打
某觀係咪搵唔到水魚接貨?

開咁撚多個post,手機台又有,電訊台又有
揾食艱難啊,尤其係好多水魚醒覺(我都曾經係水魚)
一推再推

原來依家買卡唔俾大卡?

如果唔麻煩我都想走

好似真係得某人先最抵玩

屌你又唔追post
難怪咁多水魚

隔離個儲值卡post日日都有追
奈何好少見有講全日3G
就當我無記性屌細力d

全日3G其實係一張附屬上網卡,原本要配一張俗稱50卡的普通卡泥使用,因為上年係50卡係冇上網Plan,係今年先新加1Mbps 4G Plan,any肥,增值全日3G 只有射錢一個方法。

你可以走去買張50卡,射錢比自己,自己買都輕易做到15%優惠,唔好意為賤觀個優惠好so ,佢根本將啲人人都做到嘅嘢講啲唔講啲,再鳩up泥呃神騙鬼。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞