[人不要面]騙徒清觀乘時呃錢技倆公開&召喚各路人馬

581 回覆
94 Like 5 Dislike
冇大卡換唔到新sim,都可以話俾人地迫害

我張大咭係佢度

我見到打手抹黑呀

你講,你係咪想迫死清觀?

我張大咭係佢度

我見到打手抹黑呀

我恨不得佢即刻死

我張大咭係佢度

我見到打手抹黑呀

我恨不得佢即刻死

人地賣一張卡淨係賺得個幾十巴仙利潤,做咩要迫害人
留名
嘩清觀推左成日post 終於推到1001

唔知佢推黎做乜 佢開post 我咪一樣會貼番我d文

推緊另一邊
嘩清觀推左成日post 終於推到1001

唔知佢推黎做乜 佢開post 我咪一樣會貼番我d文

推緊另一邊

佢仲未教我如何冇大卡可以換新sim
支持
唔知佢會唔會推爆埋呢個post呢

開多個咋嘛

開多個咋嘛

訓左冇睇,賤觀推到1001未?

開多個咋嘛

爆咗一個
另一個仲推緊

開多個咋嘛

爆咗一個
另一個仲推緊

Sor9ry
七個字前推完
我地繼續貼堂

開多個咋嘛

爆咗一個
另一個仲推緊

解釋唔到就推左成日黎推爆個post
做埋 d咁白鳩痴既野究竟佢覺唔覺得柒架

開多個咋嘛

爆咗一個
另一個仲推緊

唔推走d柒野,點去搵水魚

開多個咋嘛

爆咗一個
另一個仲推緊

本身可以當係我9up的片面之詞
佢咁做變相自挖墳墓
係人都知佢奸商

開多個咋嘛

爆咗一個
另一個仲推緊

本身可以當係我9up的片面之詞
佢咁做變相自挖墳墓
係人都知佢奸商

佢唔開post水鳩連登仔就得
pish
pish

長期頂置
核武卡受害者
同佢約時間煩到狗咁
又唔撚聽電話
去到增值500以為會比張野我自己增值個有效期
點知又要即場增值唔比我帶返屋企
個次之後就諗住上台都唔比條仆街仔賺
講到自己係救世主咁、人地大公司幾賤
原來自己都係咁賤、增值仲貴撚過3台大公司
衣家心涼比人爆哂出黎
等我仲以為佢平過大公司

個條撚樣好串嫁、同佢約時間、一24小時先回
約撚到我把幾火
去到仲要唔撚比我帶走個20增值期個號碼
其實佢都打哂價錢出黎

又有問必答冇迫你買

香港地明買明賣有乜問題?

利申 以前揾佢買鴉片卡 而家識玩就自己搞
其實佢都打哂價錢出黎

又有問必答冇迫你買

香港地明買明賣有乜問題?

利申 以前揾佢買鴉片卡 而家識玩就自己搞

咁衣家話佢搵人笨公開哂方法出黎
巴打受益有咩問題?
好似d人屌9大公司搵人笨咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞