[人不要面]騙徒清觀乘時呃錢技倆公開&召喚各路人馬

581 回覆
94 Like 5 Dislike
唔想做epc牌清觀水魚

可以按自身用量去揀返正路半年plan或免合約嘅plan

hkbn有行痴那線嘅90蚊plan逐個月計

而主流csl如下

https://m.facebook.com/photo.php?fbid=1784715295123632&id=1424871714441327&set=pcb.1784715421790286&source=49#!/photo.php?fbid=1784715318456963&id=1424871714441327&set=pcb.1784715421790286&source=49

https://www.hkcsl.com/tc/New-Data-and-Voice-Service-Plan-SIM-Only-Plan-6-month/

[img][/img]
https://scontent.fhkg4-2.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/fr/cp0/e15/q65/15025672_1784715318456963_7250738934338698810_o.jpg

洗鬼咁貴咩,csl 6Gb 192,無限都係350左右

屌你老婆唔駛簽約㗎,眼殘去驗眼啦,心殘就返青山啦

sor 真係眼殘
其實想問好耐…點解依個po唔係係電訊台…
其實想問好耐…點解依個po唔係係電訊台…

呢個係一個好好的問題
而我又好樂意解答你的問題
因為同上面條仆街一樣
電訊台太撚多打手
我又唔想開兩個post洗版
清觀已經痴q左線,所有唔幫佢講說話既人就係打手,就係老吹、抹黑緊佢
清觀已經痴q左線,所有唔幫佢講說話既人就係打手,就係老吹、抹黑緊佢

Eva大暴走on
上面個sales又係

Eva大暴走on
上面個sales又係

咁樓主你話我係騙子, 麻煩證明埋先
唔好9 UP, 請證明, 你既定義又去左邊呢?
半日4g 夜晚9:00後解速咁簡單都要收錢?

$600, 係咪好平呢?
唔係我賣呀, 係呢度發POST既人特登唔提個位人兄咋
轉台另收$900

Eva大暴走on
上面個sales又係

卡主證明
唔好又發雞盲啦
半日4g 夜晚9:00後解速咁簡單都要收錢?

$600, 係咪好平呢?
唔係我賣呀, 係呢度發POST既人特登唔提個位人兄咋
轉台另收$900

你俾個位人兄$600就會解鎖, 俾錢人地啦(我唔會收亦唔係我收)
不過個位人兄而家都唔再寫出來, 決定暗地收錢, 唔錯既做法

Eva大暴走on
上面個sales又係

卡主證明
唔好又發雞盲啦

咁同騙子有咩關係?
唔係發雞盲, 而係從來無人「被」補卡, 而閣下就不停話有人會「被」補卡
咁唔係話你係騙子唔通我有講錯?
你做騙子做得好成功, 作個題目出來再9UP一輪就當真相, 完全無證據同證明就亂話我係騙子

叫你買卡推證又唔買, 而你繼續9 UP有人「被」補卡, 同放流言有分別? 你就從來都唔解釋, 淨係話有人會「被」補卡, 而呢件事從來都無係我身上發生過

講我係騙徒,我講左我從未被警察落案加排期上庭指控,只有人型生物不停重覆謊言,咁你講既同一名騙子有咩分別,出謊言POST呃緊呢個論壇既巴絲?

Eva大暴走on
上面個sales又係

卡主證明
唔好又發雞盲啦

咁同騙子有咩關係?
唔係發雞盲, 而係從來無人「被」補卡, 而閣下就不停話有人會「被」補卡
你做騙子做得好成功, 作個題目出來再9UP一輪就當真相, 完全無證據同證明就亂話我係騙子

叫你買卡推證又唔買, 而你繼續9 UP有人「被」補卡, 同放流言有分別? 你就從來都唔解釋, 淨係話有人會「被」補卡, 而呢件事從來都無係我身上發生過

講我係騙徒,我講左我從未被警察落案加排期上庭指控,只有人型生物不停重覆謊言,咁你講既同一名騙子有咩分別,出謊言POST呃緊呢個論壇既巴絲?

貴過市價黎幫襯你個奸商買卡?不了
賣卡就賣得有良心d 比番張大卡人啦

Eva大暴走on
上面個sales又係

卡主證明
唔好又發雞盲啦

咁同騙子有咩關係?

騙子唔識答問題?
唔推證又要靠謊言來抹黑,你之前唔係大大聲和應隔離POST我係騙徒?
仲唔和應同重覆? 發現無證明而家先縮?

Eva大暴走on
上面個sales又係

卡主證明
唔好又發雞盲啦

咁同騙子有咩關係?

騙子唔識答問題?
唔推證又要靠謊言來抹黑,你之前唔係大大聲和應隔離POST我係騙徒?

你真係痴鳩線
比錢同你買卡黎推証?
你放心我一定唔會縮 絕對會幫你計下你每張卡貴市價幾多

Eva大暴走on
上面個sales又係

卡主證明
唔好又發雞盲啦

咁同騙子有咩關係?

騙子唔識答問題?

你真係痴鳩線
比錢同你買卡黎推証?
你放心我一定唔會縮 絕對會幫你計下你每張卡貴市價幾多

與其同我計,你更應該去計上台plan電訊商每gb賺上台客幾多錢仲有意義
上台plan先係我對手,你眼光咁細唔多識講

要我撤出連登唔係度賣卡係無問題既,我行得正企得正,自己做決定唔到你左右
做野對得住良心,我願意退出換你去爆其他賣卡嘅更黑心事實,不過良心呢個你經常提嘅詞,你仲有嗎?

有既我就退出賣卡
有冇人覺得xzp音量仲細過z5p??
有冇人覺得xzp音量仲細過z5p??

錯po
sor

Eva大暴走on
上面個sales又係

卡主證明
唔好又發雞盲啦

咁同騙子有咩關係?

根本就唔係被唔被補卡嘅問題 當然係有依個危機係度
依加係問你做咩keep起人地張大卡喎 一黎張卡人地買起左嫁喎 人地想帶走個no點算
另外 賣卡不嬲都會比大卡嫁啦 keep起做咩先? 人地財產黎嫁啦喎 contain人地卡no嘅資料嫁喎
根本依一啲問題就冇正面回應過 咁仲唔係身有屎?
簡單啲問
點解keep起張大卡?人地要攜號需要用到點算?
請回答 唔好話咩幫你買一張自己試下咪知之類
你自己聲譽 有人質疑你 你唔係應該自己答解決啲疑問咩 將個波拋比人都有嘅 咁只會令疑點變大(教埋你做人係咪好好呢)

Eva大暴走on
上面個sales又係

卡主證明
唔好又發雞盲啦

咁同騙子有咩關係?

根本就唔係被唔被補卡嘅問題 當然係有依個危機係度
依加係問你做咩keep起人地張大卡喎 一黎張卡人地買起左嫁喎 人地想帶走個no點算
另外 賣卡不嬲都會比大卡嫁啦 keep起做咩先? 人地財產黎嫁啦喎 contain人地卡no嘅資料嫁喎
根本依一啲問題就冇正面回應過 咁仲唔係身有屎?
簡單啲問
點解keep起張大卡?人地要攜號需要用到點算?
請回答 唔好話咩幫你買一張自己試下咪知之類
你自己聲譽 有人質疑你 你唔係應該自己答解決啲疑問咩 將個波拋比人都有嘅 咁只會令疑點變大(教埋你做人係咪好好呢)

佢一直迴避呢個第一個問題
又點可以繼續討論呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞