[人不要面]騙徒清觀乘時呃錢技倆公開&召喚各路人馬

581 回覆
94 Like 5 Dislike
可唔可以介紹埋點增值半日4G卡最抵

數記呢張好硬淨,冇咩平嘅方法,唯有睇下邊度買券平。
好多賓舖同印尼舖都有券賣,一張50券賣48-49蚊不等
重慶大廈同環球啲卡檔競爭大,一般做到47.7呢啲水位
再有窿路大手入貨就最平見過47

我哋計下數,55÷47.7=15.3%
所以我上一張貼講過賤觀的增值優惠自己都做到就係咁解

玩得儲值卡都係想又平又正,玩儲值卡玩到比中介賺大舊錢不如上台冇咁嬲,起碼仲有個CS 比你閙啦!

半日4g
一直都想換然後隊佢落wifi 蛋算
可唔可以介紹埋點增值半日4G卡最抵

數記呢張好硬淨,冇咩平嘅方法,唯有睇下邊度買券平。
好多賓舖同印尼舖都有券賣,一張50券賣48-49蚊不等
重慶大廈同環球啲卡檔競爭大,一般做到47.7呢啲水位
再有窿路大手入貨就最平見過47

我哋計下數,55÷47.7=15.3%
所以我上一張貼講過賤觀的增值優惠自己都做到就係咁解

玩得儲值卡都係想又平又正,玩儲值卡玩到比中介賺大舊錢不如上台冇咁嬲,起碼仲有個CS 比你閙啦!

半日4g
一直都想換然後隊佢落wifi 蛋算

佢同類全日3g 一樣玩法
不過賤觀仲有一招
我打緊
幫推

我驚我張核武3g比佢報失
點算好

點算好

呢張冇乜誘因
不過佢有冇比大卡你先?

點算好

你冇大卡架咩
條撚屌一直都唔肯回應點解收撚起人地張大卡

好彩佢未紅之前搵佢買張大卡係我到
原來依家買卡唔俾大卡?

其實我同佢買果張hemat大卡都係我度

Hemat 呢啲咭冇價值就會比你,唔比大咭人嘅係半日4G 同 全日3G 呢兩隻卡

半年前同佢買左張全日3G都無收起張大卡,算唔算好彩

見好多人都係問半日4G增值,有無全日3G增值大法?
官網個pdf寫話淨係得電話射電話咁增值
如果唔麻煩我都想走

原來依家買卡唔俾大卡?

Hemat 呢啲咭冇價值就會比你,唔比大咭人嘅係半日4G 同 全日3G 呢兩隻卡

如果唔麻煩我都想走

留名等睇佢入黎話無hold起過大卡
中過伏幫手推

點算好

呢張冇乜誘因
不過佢有冇比大卡你先?

印象中好似冇

點算好

呢張冇乜誘因
不過佢有冇比大卡你先?

印象中好似冇

係咪即係整甩張sim張卡

點算好

呢張冇乜誘因
不過佢有冇比大卡你先?

印象中好似冇

係指hold住sim卡個卡片大框呀盲炳

Btw, 講得清清楚楚
連呃人果位都潛埋水
正評啦👍🏻

點算好

呢張冇乜誘因
不過佢有冇比大卡你先?

印象中好似冇

係指hold住sim卡個卡片大框呀盲炳

Btw, 講得清清楚楚
連呃人果位都潛埋水
正評啦👍🏻

佢不願面對啫
仲同班fans 自high
晏啲回應吓佢

原來依家買卡唔俾大卡?

如果唔麻煩我都想走

留名等睇佢入黎話無hold起過大卡

全3張大卡相對半4
冇咁大用途
講事實就話被迫害同打手,你收皮啦
撚有咁多打手去迫害你呢個small potato咩
係樓主講我先知原來揾佢增值入錢要比張sim 卡佢…
咁其實佢點搵錢呢,就係用network III 既600蚊卡(鴨記賣350蚊張喳陰鳩公)射錢入你張核武卡度,再用一蚊大法幫你張卡延期…增次值都賺人百幾蚊…清觀你係得既

行家又迫害
我搵佢轉台 唔記得有無大卡
咁其實佢點搵錢呢,就係用network III 既600蚊卡(鴨記賣350蚊張喳陰鳩公)射錢入你張核武卡度,再用一蚊大法幫你張卡延期…增次值都賺人百幾蚊…清觀你係得既

行家又迫害

有次搵果個陳生增值 佢話想延期要俾多幾十(實際係幾多唔計得) 食水深到 增值唔會同你延期

行家又迫害

有次搵果個陳生增值 佢話想延期要俾多幾十(實際係幾多唔計得) 食水深到 增值唔會同你延期

增值唔延期就肯定係射錢啦
得罪講句 清觀真係當佢班客豬咁豖養,諗唔明點解仲有人比生意佢做

玩外傭卡,一定要學識射錢,特別係數記啲外傭卡,因為數記係月月清,唔夠錢又唔入返就自動失效,所以到期唔夠錢揾到朋友射錢救你好過揾賤觀增值。

半4轉錢碼
*112*電話號碼*轉錢金額#

全3其實係一張附屬上網卡,所以只可轉錢入,轉唔到走,仲有打唔到電話,亦用唔到增值券,唯一方法就係轉錢過去。揾個半日4G 或 50卡 入左錢再射錢過去全3個號

行家又迫害

增值唔延期就肯定係射錢啦
得罪講句 清觀真係當佢班客豬咁豖養,諗唔明點解仲有人比生意佢做

梗係,我最睇唔過眼係呢個手法,百貨應百客,你賣得貴都賣到風生水起,係你本事叻仔,比你認叻又有咩所謂?但控制資訊流通,又亂作資訊,將啲咭名改到鬼五馬六,背後目的只有一個,就係將班客圈養,呢點同北韓個死肥仔有咩分別? 當日,我就聽過賤觀同啲fans講,連登抺黑佢,佢要殺入連登平亂,平亂喎,我呸!
幫推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞