[人不要面]騙徒清觀乘時呃錢技倆公開&召喚各路人馬

581 回覆
94 Like 5 Dislike
Hemat 點增值最抵

同求

你去街市印尼店買張$50卷 平應話應該賣$48
而家做緊草3張卷送$50惠康卷
某人賣$50卷賣$49.5

某人d小米wifi 死貨送既惠康券咪就係咁黎囉

死米真係得個平字 用果陣熱到
又話咩最高150Mbps
我擺張半日4G落去得果5-6Mbps
同一位置同一張卡我放落部iPhone 6s有成30幾Mbps
淘寶淘返黎都係360港紙
某人賣成4xx

同CSL話自己300Mbps一樣姐,理論最高

我淘果時279, 加埋運費都係350蚊港紙左右

我都係插hemat落去,冇咩所謂

hemat 一個月12gb 其實幾好洗

唔係1號計數咩
Hemat 點增值最抵

同求

你去街市印尼店買張$50卷 平應話應該賣$48
而家做緊草3張卷送$50惠康卷
某人賣$50卷賣$49.5

某人d小米wifi 死貨送既惠康券咪就係咁黎囉

死米真係得個平字 用果陣熱到
又話咩最高150Mbps
我擺張半日4G落去得果5-6Mbps
同一位置同一張卡我放落部iPhone 6s有成30幾Mbps
淘寶淘返黎都係360港紙
某人賣成4xx

同CSL話自己300Mbps一樣姐,理論最高

我淘果時279, 加埋運費都係350蚊港紙左右

我都係插hemat落去,冇咩所謂

補充返隻,紫米蛋係香港同大陸用都應該冇問題,但去外國試過收唔齊band而搞到訊號極差 要插返落iPhone開personal hotspot

又係俾萬能俠屌打?
岩岩上yahoo 拍賣一睇
清觀條撚屌delete 左3台增值果part

仲有
紫米死貨賣 435 (香港行貨賣399)
yourmobile 賣 55蚊張 (y拍 有佢d行家賣 45)

希望各位巴打繼續努力 將呢個奸商趕出連登

仲有
yourmobile 賣 55蚊張 (y拍 有佢d行家賣 45)

有人無恥自推
我地等下先
紫米下個月就出第二代到時$300都無人要
其實佢唔係HKEPC個時個朶已經臭咗了?
其實佢唔係HKEPC個時個朶已經臭咗了?

同依家一樣 d野懶係神秘咁 然後又話人地係打手針對佢 最後做左過街老鼠

仲有

有人無恥自推
我地等下先

幾時出埋無限上網個part?

仲有

有人無恥自推
我地等下先

幾時出埋無限上網個part?

星期三(好似係
以下係古代人fb 推薦既plan

然後就係取代固網上網組合,低中高三種用量:
輕用量:CSL 4G 7日卡*4張,提供折合$240/7.2Mbps 24GB無限數據(FUP後512kbps)/28日,4G穩定又夠睇1080P高清片。
中用量:數碼通全日3G,提供最高折合$204/最高28.8Mbps 3G數據,最佳狀態下可以流暢睇4K大作!
大流量:數碼通$48卡*15張既4G全日全速車輪戰大法,提供最高折合$390/30日真無限數據,及任何BT下載無限制。

清觀均衡型月費組合建議:3-5張數碼通$48卡配3-4張CSL 4G 7日卡,平日採用CSL做衡常上網,到要BT或睇波日先用SMT$48卡任意爆數據,平均月費可控至折合$310-$318/28日

苦主揮手區
同佢「租」左張半日4G, 大咭係佢手

請問邊度可以買到半日4G咭?
想脫苦海

TG: sss13678

苦主揮手區

想脫苦海

問佢拎番先啦
嘩清觀推左成日post 終於推到1001

唔知佢推黎做乜 佢開post 我咪一樣會貼番我d文

苦主揮手區

想脫苦海

問佢拎番先啦

請問而家邊度買到新咭(不用MNP)
嘩清觀推左成日post 終於推到1001

唔知佢推黎做乜 佢開post 我咪一樣會貼番我d文

明顯佢傻閪咗

輕用量:CSL 4G 7日卡*4張,提供折合$240/7.2Mbps 24GB無限數據(FUP後512kbps)/28日,4G穩定又夠睇1080P高清片。
中用量:數碼通全日3G,提供最高折合$204/最高28.8Mbps 3G數據,最佳狀態下可以流暢睇4K大作!
大流量:數碼通$48卡*15張既4G全日全速車輪戰大法,提供最高折合$390/30日真無限數據,及任何BT下載無限制。

清觀均衡型月費組合建議:3-5張數碼通$48卡配3-4張CSL 4G 7日卡,平日採用CSL做衡常上網,到要BT或睇波日先用SMT$48卡任意爆數據,平均月費可控至折合$310-$318/28日

用兩日就換卡,唔通日日出街都袋住新sim卡咩

同cut有線潮文一撚樣
冇大卡換唔到新sim,都可以話俾人地迫害

同cut有線潮文一撚樣

講句公道話
你驗一驗眼先

同cut有線潮文一撚樣

講句公道話
你驗一驗眼先

取代固網唔代表唔可以取代流動上網plan ge
不過就算唔拎出街,換卡都換到煩

我張大咭係佢度

我張大咭係佢度

我見到打手抹黑呀
留名

苦主揮手區

想脫苦海

你去警局報失卡主證明書
拎張報失紙去smt 比$50補卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞