[人不要面]騙徒清觀乘時呃錢技倆公開&召喚各路人馬

581 回覆
94 Like 5 Dislike
''一山還有一山高, 增值券大家認為官網平的話, 咁SSP咪可以平過官方價入更平既券, 咁佢地個價又係點呢''

大佬你唔好咁痴線啦
人地平過官方就算賺水腳都叫抵丫
問題係同你條撚屌買仲貴過同官方買呢

我係叫你去講人地大鋪有可能用更平既價入, 點解個賣價同FB差唔多呢?
仲有叫你去講解人地$600+$900賣天價轉台+解鎖半日4G
快D去分析下

分你老味咩 依家係屌緊你上黎連登扮哂分享實質就水鳩人幫襯你買貴卡/增值呀
你就一味叫人講另一檔收得仲貴既人/大鋪,人地又無黎連登扮分享,佢地賺幾多關我地鳩事咩?

係咁轉移視線 過街老鼠技窮啦?

你肯定無
不停講肥花有其他人或個位人兄平+貴賣?仲唔係幫手
咁3張核武卡,仲可以邊到自己買增值卷?
屌 兩邊都講到一舊舊
想轉移視線 人地無上黎水人喎
我都開始唔明佢講乜鳩

上3hk官網買300蚊券 只需240, 平過你揾清觀增值幾十蚊

上3hk官網買300蚊券 只需240, 平過你揾清觀增值幾十蚊

之前買過係680 有1080 儲值額,睇下邊到平先
其實正面咁答返巴打d質疑咪得囉

「我唔直接答你,用例子答你」,只會搞到件事愈黎愈worse, 因為我地睇唔明,而你又覺得你自己已經解釋左,唔需要再多講

真係想闢謠既,點解唔直接回應d問題?而係講其他野去作所謂「解釋」

利伸:食開花生,hemat都係同你做MNP過去,增值都係搵你,有資格出句聲掛?
Hemat 點增值最抵
抺黑別人還不了自己清白,賤觀你慳啲啦!
你話人哋收得貴係人哋嘅事,唔係呢個主題嘅討論範圍。
而家我哋講緊係清觀呃人,清觀圈養客人,清觀營商手法有問題。
人哋賺得多係人哋本事,你清觀冇本事賺咪認衰囉,拉人落水做咩唧?
人又賣你又賣,人哋賺到你賺唔到係咪要檢討下你自己呢?你唔認你啲罪狀唔緊要,大家嘅眼睛係雪亮,市場自己會排擠的。

總之,抺黑別人還不了你自己嘅清白,你話人哋乜乜物物同你有冇做係兩回事,唔好轉移視線。

「我唔直接答你,用例子答你」,只會搞到件事愈黎愈worse, 因為我地睇唔明,而你又覺得你自己已經解釋左,唔需要再多講

真係想闢謠既,點解唔直接回應d問題?而係講其他野去作所謂「解釋」

利伸:食開花生,hemat都係同你做MNP過去,增值都係搵你,有資格出句聲掛?

如果佢答到佢洗鬼講咁多野
巴打們list哂佢點樣靠控制資訊黎揾食喎

我有追post既 咁我又覺得有d野都算係商業秘密既,唔比大家知都好正常,例如核武mnp方法,都算係佢叻仔既,知道做mnp果條友既位置所以做到,但佢冇既卡就唔介紹,load2share增值又唔教呢d就佢仆街啦

一開始係高登睇到佢d post,果時都唔係張張卡改哂d on9名 起碼果時hemat佢都直接叫hemat,係之後無啦啦改左叫咩最後武士卡 心諗做乜鳩

我有追post既 咁我又覺得有d野都算係商業秘密既,唔比大家知都好正常,例如核武mnp方法,都算係佢叻仔既,知道做mnp果條友既位置所以做到,但佢冇既卡就唔介紹,load2share增值又唔教呢d就佢仆街啦

一開始係高登睇到佢d post,果時都唔係張張卡改哂d on9名 起碼果時hemat佢都直接叫hemat,係之後無啦啦改左叫咩最後武士卡 心諗做乜鳩

咁mnp係陳生做代理
呢樣冇人(包括我)吹得佢漲
其後嘅先係真正重點
Hemat 點增值最抵

同求

你去街市印尼店買張$50卷 平應話應該賣$48
而家做緊草3張卷送$50惠康卷
某人賣$50卷賣$49.5
CWB食蕉mnp要成個禮拜先成功轉到?
Hemat 點增值最抵

同求

但係唔係一次入2張50蚊劵,就都係會有$130儲值額
Hemat 點增值最抵

同求

某人d小米wifi 死貨送既惠康券咪就係咁黎囉
Hemat 點增值最抵

同求

死米真係得個平字 用果陣熱到
又話咩最高150Mbps
我擺張半日4G落去得果5-6Mbps
同一位置同一張卡我放落部iPhone 6s有成30幾Mbps
淘寶淘返黎都係360港紙
某人賣成4xx
Hemat 點增值最抵

同求

但係唔係一次入2張50蚊劵,就都係會有$130儲值額

呢個係

售價50
面值50+15
即係入一張有65
Hemat 點增值最抵

同求

同一位置同一張卡我放落部iPhone 6s有成30幾Mbps
某人賣成4xx

同CSL話自己300Mbps一樣姐,理論最高

我淘果時279, 加埋運費都係350蚊港紙左右

我都係插hemat落去,冇咩所謂
Hemat 點增值最抵

同求

某人賣成4xx

hemat 一個月12gb 其實幾好洗
剩係會睇info, 唔會網上搵人買電話卡
Hemat 點增值最抵

同求

某人賣成4xx

hemat 一個月12gb 其實幾好洗

我自己都算低用量,主場拎黎WhatsApp 收圖send圖同有時拎黎睇波,平時開慣$98 6GB FUP PLAN, 而且好少會過6GB 係有次唔記得熜iPad個auto update chur爆左,跌左落地獄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞