[人不要面]騙徒清觀乘時呃錢技倆公開&召喚各路人馬

581 回覆
94 Like 5 Dislike
樓主你條on9收皮啦,表逹得咁撚差搵鬼睇,哂鳩我時間

請問如果係你
你會點出呢個post?
而且唔岩睇既post
你都可以唔使“晒時間”睇架
如果你真係睇晒
咁都代表你都有好多時間可以晒
既然有得晒,點都好過無得晒吖

會唔會係你嘅學術程度不足以令你明白條算式?

唔係條式o既事
係睇樓主d文字根本唔知做乜鳩...
正所謂
天地有正氣
呃錢你咪理
話之你谷氣
我有我天地

ps清觀既心聲

人地好辛苦架,要成日幫d卡改名

唔係條式o既事

或者樓主既文字表達得唔好
要d時間去理解
如果真係有唔明既地方
可以問係樓主
我估佢會好樂意解釋/修改用詞

至於你唔知樓主做乜x
可能你已經切左條x
一個無左條x既人
係唔會明有條x既人做咩架

唔係條式o既事

或者樓主既文字表達得唔好
要d時間去理解
如果真係有唔明既地方
可以問係樓主
我估佢會好樂意解釋/修改用詞

至於你唔知樓主做乜x
可能你已經切左條x
一個無左條x既人
係唔會明有條x既人做咩架

我唔會怪一個公公口出惡言
因為佢地本身就被判死刑
做公公最少可以苟且偷生

至於表達問題
我有逐篇文睇各位巴絲回覆
我喺呢度一次過回曬啦
是咁的,笨撚懶
呢二千幾字叫我打 我會收自己皮
所以我一邊睇住騙徒資料
一邊開voice type打嘅
出文前有proofreading
而理解的問題,我明白每一個人對文字理解有別
即使我自己中文,都只係死剩把口(心照啦
最少我冇打錯字or末期語癌
最多語病
不過我下篇會再check真
令更多巴絲睇得明
十卜樓主

清觀我都有like你個page 架,肯撚定我又係行家啦

唔洗煩既,係班連登仔見你咁受歡迎又咁紅,愈紅愈反姐
係樓主講我先知原來揾佢增值入錢要比張sim 卡佢…
咁其實佢點搵錢呢,就係用network III 既600蚊卡(鴨記賣350蚊張喳陰鳩公)射錢入你張核武卡度,再用一蚊大法幫你張卡延期…增次值都賺人百幾蚊…清觀你係得既
係樓主講我先知原來揾佢增值入錢要比張sim 卡佢…
咁其實佢點搵錢呢,就係用network III 既600蚊卡(鴨記賣350蚊張喳陰鳩公)射錢入你張核武卡度,再用一蚊大法幫你張卡延期…增次值都賺人百幾蚊…清觀你係得既

先建陳生係真嘅3代理,佢增值成本仲低

咁梗係啦,圍喺清觀身邊嘅絕對係小學雞,只有小學雞先崇拜偶像
比返張大卡人地啦
十卜樓主

清觀我都有like你個page 架,肯撚定我又係行家啦

唔洗煩既,係班連登仔見你咁受歡迎又咁紅,愈紅愈反姐

hi
9高興見到你
隨便發表
清觀留下負評一個
比返張大卡人地啦

點解要唔俾大卡個客? 個客一唔增值就報失再賣過?
比返張大卡人地啦

Sure 啦,仲使問?
圈養啲客嘛,賣咭閹一筆,增值閹一筆(佢個增值優惠自己都做到),又唔比啲客增值多過一個月,否則沒收過數啲錢,你話幾好賺呢?
比返張大卡人地啦

Sure 啦,仲使問?
圈養啲客嘛,賣咭閹一筆,增值閹一筆(佢個增值優惠自己都做到),又唔比啲客增值多過一個月,否則沒收過數啲錢,你話幾好賺呢?

呢d先識做生意,月月有錢收
比返張大卡人地啦

Sure 啦,仲使問?

咁好 L 仆街喎
比返張大卡人地啦

Sure 啦,仲使問?

咁好 L 仆街喎

而佢正正做緊
所以有巴打話佢租卡多過賣卡
條撚屌一直都唔肯回應點解收撚起人地張大卡
賣卡嘅係咪得佢一個係咁?
賣卡嘅係咪得佢一個係咁?

基本上係
邊到增核武盡抵屌
核武係network3? 直頭一樣?
條撚屌一直都唔肯回應點解收撚起人地張大卡

好彩佢未紅之前搵佢買張大卡係我到
原來依家買卡唔俾大卡?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞