[人不要面]騙徒清觀乘時呃錢技倆公開&召喚各路人馬

581 回覆
94 Like 5 Dislike
我諗我做咗條好大嘅水魚
1年前搵果個陳生人仔mnp 3G核武卡
買咗千六蚊增值二千六
仲有啲轉台費,同買個三個序號for延期半年(好似係)
依加仲千二蚊係張卡度
想跳火坑應該點做
Sorry for 1999

用七八個月就用哂啦,加油

慢慢用啦
用一蚊大法續期

中伏加一
遲下用哂d錢
3g卡點自己轉去4g卡

好似要轉左第二個台一排先可以轉4g
轉都轉萬能卡啦

萬能卡又乜黎點解d名個個都咁on9

萬能卡官方名黎
我諗我做咗條好大嘅水魚
1年前搵果個陳生人仔mnp 3G核武卡
買咗千六蚊增值二千六
仲有啲轉台費,同買個三個序號for延期半年(好似係)
依加仲千二蚊係張卡度
想跳火坑應該點做
Sorry for 1999

巴打做咩咁睇唔開一次入成1600咁多

諗住一次過千六佢送多啲
最主要原因係廢事又要同佢約時間特登出去見佢

我對掛有3嘜頭嘅野都格外小心
特別係3hk 3G 同3UK 都係垃圾黎
3hk 4G幾唔錯

3hk 4G係無咁易斷網絡既 我覺得

用左萬能一個星期so far so good
我覺得呢張卡個priority 高d
之前我用過隻$200 嘅4G卡 priority 低到仆街
4G收爆又慢又空氣

唉,我垃圾3G仲慘
又話核武,北韓導彈都不如
仲有千二蚊要用埋佢先轉得場

買張network 3 4G 射晒d錢過去啦

巴打做咩咁睇唔開一次入成1600咁多

諗住一次過千六佢送多啲

3hk 4G幾唔錯

4G收爆又慢又空氣

唉,我垃圾3G仲慘

How to?
新手咩都唔識,所以做咗水魚俾人呃
但依加唔係講緊萬能卡好啲咩?

諗住一次過千六佢送多啲

3hk 4G幾唔錯

4G收爆又慢又空氣

唉,我垃圾3G仲慘

How to?

萬能卡射唔出又唔可以比人射
你呢個case最好買張可以比人射嘅4G再射晒過去
用*#果d code射
你Google 下3hk load2share
你諗下條仆街點解唔教你load2share 因為你地要用黎搵食
買增值射錢 eg 300蚊600值 咁時間係點增 增值唔加時間要用1蚊大法?

3hk 4G幾唔錯

4G收爆又慢又空氣

唉,我垃圾3G仲慘

How to?

用*#果d code射
你諗下條仆街點解唔教你load2share 因為你地要用黎搵食

係咪4g射4g?
3g射3g?
買增值射錢 eg 300蚊600值 咁時間係點增 增值唔加時間要用1蚊大法?

1蚊大法係續時間

增值卷好似要100蚊以上先可以續時間
我都係 load2share 轉哂錢去 核武 4g 卡,然後放棄了張 3g

如果用開1-3gb 我諗 核武會給過萬能,萬能無1蚊大法 同射錢差少少
我都係 load2share 轉哂錢去 核武 4g 卡,然後放棄了張 3g

如果用開1-3gb 我諗 核武會給過萬能,萬能無1蚊大法 同射錢差少少

network iii 3g卡射錢去4g卡?

射錢無得加有效期

4G收爆又慢又空氣

唉,我垃圾3G仲慘

How to?

用*#果d code射

係咪4g射4g?
3g射3g?

3G 4G好似可以互射

射到,個陣核武仲未有 4g mnp, 頂唔順3g load空氣,去咗鴨記買咗張 4g 卡試,得咗

都幫襯過代理一輪,個時個市場無咁多種類的卡,核武係幾抵用。依家個市場百花齊放,有人嫌煩慣咗搵代理幫手,有人轉會,百貨應百客.jpg

射到,個陣核武仲未有 4g mnp, 頂唔順3g load空氣,去咗鴨記買咗張 4g 卡試,得咗

都幫襯過代理一輪,個時個市場無咁多種類的卡,核武係幾抵用。依家個市場百花齊放,有人嫌煩慣咗搵代理幫手,有人轉會,百貨應百客.jpg

我以後唔會搵陳生
求教學3g network卡射錢去萬能卡
請問巴打Happy Telecom 香港 365 定Network III $688 年卡好用?
一個月用唔夠1GB
求教學3g network卡射錢去萬能卡

都話萬能卡射唔出又唔可以比人射
請問巴打Happy Telecom 香港 365 定Network III $688 年卡好用?
一個月用唔夠1GB

一張係租人個網絡
另一張就係網絡商自己出
咁你認為邊張會可靠D呢
想問cwb食蕉中心係咪星期一至日都開? 去到幾點?
而家都用緊NETWORK III同HELLO
主力NETWORK III
HELLO放舊NO.

好想將舊NO. MNP去NETWORK III

mnp 去 network III 只能找代理
而家有個返工no用緊上台無限3g
想換4g儲值卡,平時1個月用1-2gb到
有邊張好?
Pps 06 和記電訊 想增值
但佢話我號碼不正確

點破解
同埋萬能卡開到咩plan

而家用緊Hemat 諗緊有冇需要轉

每月都用爆6GB
Pps 06 和記電訊 想增值
但佢話我號碼不正確

點破解

查閱號碼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞