[人不要面]騙徒清觀乘時呃錢技倆公開&召喚各路人馬

581 回覆
94 Like 5 Dislike

咁同騙子有咩關係?
唔係發雞盲, 而係從來無人「被」補卡, 而閣下就不停話有人會「被」補卡
咁唔係話你係騙子唔通我有講錯?
你做騙子做得好成功, 作個題目出來再9UP一輪就當真相, 完全無證據同證明就亂話我係騙子

叫你買卡推證又唔買, 而你繼續9 UP有人「被」補卡, 同放流言有分別? 你就從來都唔解釋, 淨係話有人會「被」補卡, 而呢件事從來都無係我身上發生過

講我係騙徒,我講左我從未被警察落案加排期上庭指控,只有人型生物不停重覆謊言,咁你講既同一名騙子有咩分別,出謊言POST呃緊呢個論壇既巴絲?

貴過市價黎幫襯你個奸商買卡?不了
賣卡就賣得有良心d 比番張大卡人啦

騙子唔識答問題?
唔推證又要靠謊言來抹黑,你之前唔係大大聲和應隔離POST我係騙徒?
仲唔和應同重覆? 發現無證明而家先縮?

你真係痴鳩線
比錢同你買卡黎推証?
你放心我一定唔會縮 絕對會幫你計下你每張卡貴市價幾多

與其同我計,你更應該去計上台plan電訊商每gb賺上台客幾多錢仲有意義
上台plan先係我對手,你眼光咁細唔多識講

要我撤出連登唔係度賣卡係無問題既,我行得正企得正,自己做決定唔到你左右
做野對得住良心,我願意退出換你去爆其他賣卡嘅更黑心事實,不過良心呢個你經常提嘅詞,你仲有嗎?

有既我就退出賣卡

推~~~
廢事D人型生物高興得劑當睇唔到

無睇唔到,我淨係見到有人係上台同玩儲值卡卡呢個gap中間點樣靠控制資訊黎賺大錢
明明有平d既方法又唔分享
剩係教人幫襯你
我只係會踢爆你點樣揾食姐
其他野關我鳩事

根本上卡同台的定位分別大
針對唔同嘅人
而台plan價錢就其實唔值cmhk呢排頂爛市
自由市場吖嘛~
係有人啱玩卡
相對又有人上台啱
而騙子就控制資訊 圈養"顧客"
去牟利
其他賣卡都冇佢咁賤格
所以宋帝國巴打有巴絲ai佢
Vice vesa

算吧啦, 你認製造謊言但叫人判斷個謊言既真假
而家你不斷重提而唔係要我唔好係連登賣卡, 咁係叫謊言變做事實

你慢慢狙擊收人$600但解鎖失敗個位人兄啦
你地間接令唔少巴絲中招啦 , 有幾多錢分到而唔狙擊人姐

本人嚴正聲明:
清觀係奸商 佢d卡既賣價起碼高市價20% 而佢口中所講既收人600蚊既賣家 只會比佢更奸
各位千其唔好幫襯以上兩位賣家

如果我有收過以上兩位賣家 (清觀/ 收人600蚊果位人兄)任何型適既饋贈
我就死全家

滿意未呀清觀?
半日4g 夜晚9:00後解速咁簡單都要收錢?

$600, 係咪好平呢?
唔係我賣呀, 係呢度發POST既人特登唔提個位人兄咋
轉台另收$900

其實好簡單

仲用到既 利申日日試

你去警局報失卡主證明書
拎張報失紙去smt 比$50補卡

呢個巴打就真係苦主啦

苦主係你個定義係有人被補卡WO
相反佢如果真係聽人老點去警署, 而唔係搵賣家, 因為一個謊言而搞到自己變苦主, 咁你係咪負全責先 你認投就得, 咁件事就會係因為你繼續製造謊言導致更多巴絲被你呢位打手誤導

要我撤出連登唔係度賣卡係無問題既,我行得正企得正,自己做決定唔到你左右
做野對得住良心,我願意退出換你去爆其他賣卡嘅更黑心事實,不過良心呢個你經常提嘅詞,你仲有嗎?

有既我就退出賣卡

又唔睇唔理啦打手? 有人睇來口裹說我退賣卡, 實際就係我走左就無飯開, 繼續拖住來做, 轉移視線個個係你WO
[quote]

咁同騙子有咩關係?
唔係發雞盲, 而係從來無人「被」補卡, 而閣下就不停話有人會「被」補卡
你做騙子做得好成功, 作個題目出來再9UP一輪就當真相, 完全無證據同證明就亂話我係騙子

叫你買卡推證又唔買, 而你繼續9 UP有人「被」補卡, 同放流言有分別? 你就從來都唔解釋, 淨係話有人會「被」補卡, 而呢件事從來都無係我身上發生過

講我係騙徒,我講左我從未被警察落案加排期上庭指控,只有人型生物不停重覆謊言,咁你講既同一名騙子有咩分別,出謊言POST呃緊呢個論壇既巴絲?

騙子唔識答問題?
唔推證又要靠謊言來抹黑,你之前唔係大大聲和應隔離POST我係騙徒?

你真係痴鳩線
比錢同你買卡黎推証?

與其同我計,你更應該去計上台plan電訊商每gb賺上台客幾多錢仲有意義

有既我就退出賣卡

推~~~

針對唔同嘅人
自由市場吖嘛~
係有人啱玩卡
相對又有人上台啱
去牟利
其他賣卡都冇佢咁賤格
Vice vesa

而家你不斷重提而唔係要我唔好係連登賣卡, 咁係叫謊言變做事實

本人嚴正聲明:
清觀係奸商 佢d卡既賣價起碼高市價20% 而佢口中所講既收人600蚊既賣家 只會比佢更奸

如果我有收過以上兩位賣家 (清觀/ 收人600蚊果位人兄)任何型適既饋贈
我就死全家

滿意未呀清觀?

又製造謊言, 你有幾時唔係講大話呀騙子
請證明我賣既全部卡款都貴過20% WO, 否則就係有打手為抹黑同開飯而9 UP

點呀? 係唔係要我退出唔賣卡?
定係驚左無飯開所以無視+轉移視線
[quote]

咁同騙子有咩關係?

騙子唔識答問題?

你真係痴鳩線
比錢同你買卡黎推証?

有既我就退出賣卡

推~~~

針對唔同嘅人
自由市場吖嘛~
係有人啱玩卡
相對又有人上台啱
去牟利
其他賣卡都冇佢咁賤格
Vice vesa

本人嚴正聲明:

我就死全家

滿意未呀清觀?

又製造謊言, 你有幾時唔係講大話呀騙子
請證明我賣既全部卡款都貴過20% WO, 否則就係有打手為抹黑同開飯而9 UP

點呀? 係唔係要我退出唔賣卡?
定係驚左無飯開所以無視+轉移視線

咁你都唔滿意
喂大哥出面咁多奸商點狙擊得哂呀
但我淨係見到你一個黎連登揾水魚喳喎
唔狙擊你仲可以狙擊邊個?
一係你叫埋你班行家入埋黎玩囉,我見一個狙擊一個

你去警局報失卡主證明書
拎張報失紙去smt 比$50補卡

呢個巴打就真係苦主啦

苦主係你個定義係有人被補卡WO
相反佢如果真係聽人老點去警署, 而唔係搵賣家, 因為一個謊言而搞到自己變苦主, 咁你係咪負全責先 你認投就得, 咁件事就會係因為你繼續製造謊言導致更多巴絲被你呢位打手誤導

有既我就退出賣卡

又唔睇唔理啦打手? 有人睇來口裹說我退賣卡, 實際就係我走左就無飯開, 繼續拖住來做, 轉移視線個個係你WO

無打算左右你黎開po賣卡 其他比你賺更多既仆街關我鳩事

你咪繼續開囉 我亦都會繼續留言話比大家知你賺幾多同點樣可以平d
你咪話我係騙子囉 價錢無得呃人架
消費者的眼睛是雪亮的!
借問聲 半日4g 想做mnp 可以點整到?

俾$900某位呢度特登無人提既人兄就可以做到

你自己都做咖
粒水呀

人地屌鳩你係度揾水魚你就淨係識講呢一個奸商都有揾
另一個奸商係唔係度呀?係度咪屌鳩埋佢囉
終於見識到
乜撚野叫人無恥則無敵
幾廿歲人仲成個小學雞咁人講乜你講乜
清觀我支持你架
你絕對冇呃人架
終於見識到
乜撚野叫人無恥則無敵
幾廿歲人仲成個小學雞咁人講乜你講乜
清觀我支持你架
你絕對冇呃人架

人地話佢賣貴卡揾水魚
清觀:有人賣得仲貴過我喎
射錢卡 射哂d錢 0左個d分鐘仲用唔用到架
Hello增值卷邊度有得買,SSP有無?
點買快最抵?
Hello增值卷邊度有得買,SSP有無?
點買快最抵?

要去賓印鋪買
唔係就上肥花揾人買 一般平幾蚊
乜我躝街呢幾日連$50卡都有得玩呀
source:https://fb.com//barkadahansasmartone/photos/a.434628823307342.1073741828.432876593482565/1036969093073309/
呼籲咪俾錢中介,增值券只需考慮選擇mk或kln tong mtr嘅自助販賣機,新號碼就實冇伏搵門市或外傭專門店

冇nmp, 不了
發覺最後武士轉錢個ussd碼唔係部部機都work,呢個問題係咪無得解決?

果張叫hemat 乜鳩野最後武士
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞