[人不要面]騙徒清觀乘時呃錢技倆公開&召喚各路人馬

581 回覆
94 Like 5 Dislike
tldr :我觀察到有啲人比起過街老鼠仲乞人憎 ,又屈人打手,又話清者自清咁樣。 根本最唔清嗰個佢自己囉

廢話就唔講咁多,去圖
呢張係csl推出嘅--hello卡,亦都稱為揮手卡
PS 所有圖都只不過係百幾KB 等大家數據 可以低啲

各位可以留意下佢嘅價錢,跟住張圖就會講究竟發生乜嘢事

我就唔講0.035係發生乜嘢事嘅,希望各位自己睇完張表就會明啦
仲有個22蚊餘額嘅卡呢,係市場上冇賣㗎囉,唔信嘅話我放埋條拎出嚟等大家去csl嗰度自己睇啦
傳送門 http://www.hkcsl.com/en/Hello-3G-Prepaid-SIM-Card-Philippines-Connect/
http://www.hkcsl.com/en/Hello-3G-Prepaid-SIM-Card-Indonesia-Connect/
嚟嚟去去都係38蚊售價48蚊面值咋嘛
咁入面啲錢究竟去咗邊度 唔通係黑洞
其實就唔係黑洞嘅 佢要做返個60 percent增值優惠畀你哋班水魚
不過望返上面條算式 自己諗啦

嚟到呢度同大家輕鬆下啦
大家真係得閒嘅話,可以去睇下佢個page嘅。。。
嚟埋柒J呢啲咁嘅撚樣 真係。。。 佢智商真係同小學雞有得揮
又成日又話自己清觀又話自己係小編,根本上都唔知佢噏乜9
所以佢有精神問題架,大家小心啲啦 應該係人格分裂
講錯嘢就大家當講下笑算啦

跟住就講下呢幾日我講嗰啲乜嘢氫彈啦
其實個名就我抄佢㗎喳嘛
而家人哋台整番粒氫彈出嚟玩死你咁解啫
不過講還講,記住呢段嘢

好入正題 先唔好講兩者嘅比較 講下佢點樣用呢張卡呃人先啦

同大家隆重介紹下,同佢同流合污嘅陳生
佢做乜嘢?咪就係幫大家轉台囉
係呀佢獨家㗎 你唔好諗住出面做到呀(應該係囉
咁究竟係乜嘢呢
佢一路聲稱都唔係嘅network3
其實就係佢嘅近親囉 可能直情係佢都唔奇㗎,不過。。
究竟你呃完錢未呢
一炮過要人畀九百蚊中咗都唔知點算
有個巴打已經中咗招
但係畀咗啲錢點算呀
又唔係你手又唔係我手
喺電訊商手 想問佢攞返?!你覺得可能咩
咁又幾百蚊揼咗鹹水海

再講下增值啦
佢偉大嘅夥伴阿陳生呀
https://www.cool-gif.com/media/gif/ca/3a/ca3a3cf017bfa64ab52c5c5f4cb95bfc/thumb_b.jpg
又要就佢時間先至可以轉台/增值
鬼鬼鼠鼠咁,唔知做乜嘢要插你自己張卡入去佢部機嗰度
都唔知係咪裝病毒 (雖然理論上冇可能
其實講到尾,咪就係想阻住個轉錢嘅訊息,等你自己部機冇收到囉
乜呢啲嘢係咁見得光咩?係人都知啦
咁大嚿肥豬肉,難怪你會死咬住唔放
萬能都唔係好想講啦 。。。
價錢又唔係好過慢能 質素由唔係好過佢多多聲
咁香港市民眼睛雪亮嘅,有平靚正方便嘅選擇,咁點解仲要揀你受你氣呢

跟住就講埋重頭戲--無限上網嗰啲技倆,同埋佢自己嘅服務態度
點解你要爆佢?方丈份人好小器嫁
巴打,多謝賞識用我圖
btw 佢updated 價錢
所以我又update excel

清觀你收皮啦
我又推, 因為又係度講埋D不盡不實既野, 繼續吹

大家想像一下呢度個情況同高登硬件台 D 打手抹黑搞針對完全一樣格式, 邊D人會針對一個人, 大家心照啦

人地FB更新資料你又跟得咁貼? 行家都唔使自爆WO
死啦屌 之前幫襯過佢 但係唔係好睇得明你個excel

大家想像一下呢度個情況同高登硬件台 D 打手抹黑搞針對完全一樣格式, 邊D人會針對一個人, 大家心照啦

仲人地呀 嗰個咪係你囉
扮撚曬野
Fb係一個公開嘅平台 任何人都可以喺上面留言 甚至乎睇人哋公開嘅帖文
個page係你㗎囉 你點解咁蠢啊
抹黑針對?有晒cap圖做證你覺得真係?
施主 回頭是岸啊
而 繼續吹 我送返俾你
送埋圖又點話

仲人地呀 嗰個咪係你囉
扮撚曬野
Fb係一個公開嘅平台 任何人都可以喺上面留言 甚至乎睇人哋公開嘅帖文
個page係你㗎囉 你點解咁蠢啊
抹黑針對?有晒cap圖做證你覺得真係?
施主 回頭是岸啊
而 繼續吹 我送返俾你
送埋圖又點話

邊個清者自清 各位巴絲心照
想睇條呃錢柒頭收皮好耐
天地有正氣,清觀冇呃錢

好似係
冇追開但係核武卡係搵佢增值
冇追開但係核武卡係搵佢增值

核武只此一家
天地有正氣,清觀冇呃錢

好似係

天地有正氣,清觀冇呃錢

好似係

要啲時間消化吓個 excel,不過清觀條 7 頭成日將啲卡改埋啲柒名真係好L難頂。
(Show Blocked User - 清觀)
留左名先
清觀/乘時係hkepc呃人畀果邊ban

而家就走黎連登R生意。
佢咁狗,有冇其他儲值卡推薦玩?
唔想比佢賺
佢咁狗,有冇其他儲值卡推薦玩?
唔想比佢賺

有好多卡可以自己買到
正所謂
天地有正氣
呃錢你咪理
話之你谷氣
我有我天地

ps清觀既心聲
有無邊到可以增值3張卡又有半年?
180-48.5-49?

借問聲你邊度見到48.5同49呢啲咁神奇的字眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞