Geforce Now - PS4/Mac user都玩到PC版Cyberpunk!

303 回覆
78 Like 13 Dislike
會唔會覺得香港設server太貴呀
點樣Set 手制Layout 做ps4
入game D制變左Xbox唔識玩
啱啱試完 係keep到60FPS穩定唔疾 但始終stream啲畫質肉眼望到少起格(地圖放大 ,life bar啲字等) 同埋好似有層霧咁
同steam remote 玩有冇分別?用緊新mac book air 連落去我部2080 desktop到玩有30fps
我都set唔到
靠硬記
有咩辦法可以放上電視玩呢?
一定要用電腦玩?
HDMI入電視咪得
岩岩上佢個網睇有教人買shield tv

咁係廳玩都幾方便
係咪network慢 幫你downgrade咗去1600x900
300台幣一個月咁平係咪想打市佔 遲d會加價
講真,唔好話internet cloud gaming
就算ps4 pro 係lan 玩remote
果種video codec壓到無晒detail
仲要有delay

當今日hdmi 2.1 allm 講撚緊電視都 7-13ms
走去玩d成百ping的delay真係反智

作為gamer可唔可有d 專嚴
有番條底線
Stadia 點睇
你睇香港人連劏劏房/龍床盤都可以接受就知道底線可以無限低
太少game
香港唔support
佢有d geforce now冇既game
有冇用家經vpn試過可連外國server玩
又一個完全無試過既9up大師
幾百ping?
試左先講。
可能人地係電莖選手呢
隻game要係steam setting先改到中文開左game無得改
有無方法搞
英文版, 入到去先改繁中
ping冇問題
但真係壓到矇曬
利申 玩咗77 100hr 唔喺香港
隻game英文 入game setting改唔到language 只可以steam到較中文 click極都無反應
咩改唔到home page setting有得改聲音/版面/字幕語言
用steam共享玩既game可唔可以用呢個
開票地址係咪亂填得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞