Geforce Now - PS4/Mac user都玩到PC版Cyberpunk!

303 回覆
78 Like 13 Dislike
八通達master得
拍住賞電子卡得
MOX網上銀行都得

應該電子信用卡先無得查發出地
我勸你唔好sub 啦咁
你地用tw server玩?
係咪你撞岩尋日TW 死server 所左sub唔到咋
台灣日本都要排,尋日應該痴左
咁大獲? 我尋日朝免費試,一野就入左
尋日發覺原來chromecast with google tv 可以裝到 geforce now, 又connect 到ps4手制

不過暫時未開steam 驚黎試玩
Fire tv都得
試左咩驚
有冇巴打講下用嚟玩咩game多,睇game list大部分都係鬼佬槍game動作game,我想玩文明同xcom都冇
Vr game 有冇巴打試過work 唔work?
岩岩試左destiny 2 , 完全冇freeze
1.9 ~ 2.9% packet loss
21ms ping
apex legend畫面好似屙尿唔出咁疾疾下(原因應該係packet loss)
試左幾個測速網同測其他野又冇packet loss...

利申:用5g wifi,1000mbp plan, Mac機,free plan
想問下你地down完 geforce now taiwan
佢顯示咩語言?
我成個app都自動校左簡體
揾唔到位轉返繁體字
跟windows, 用中文香港就會轉
我之前用英文,入no man sky得英文,game面都轉唔到,轉左windows做中文香港開game就係繁體中文
轉完cyberpunk一開game都會預設係繁體
我係down mac版
明明我系統係繁體
安裝果陣又冇得比我揀
Mac就唔清楚了,可能mac真係得簡體
我都係mac版
系統同入到game都係繁體

痴線點解可以咁撚慢?

點樣先換返繁體
HKBN 500M connect to TW server.....做乜鳩
用chromecast with google tv 玩過assetto corsa

梗係覺得有少少唔順咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞