Geforce Now - PS4/Mac user都玩到PC版Cyberpunk!

303 回覆
78 Like 13 Dislike
+1,開5g頻段輕鬆玩,延遲大概20-23ms左右
有無人係用shield pro 2019行geforce now? 睇youtube話可以靠upscale行4k ultra setting
好似shield tv 都玩到喎, 重平好多
應該都得,想知有無人試過 如果係咁,連pc都唔洗砌
屋企部Sony tv 都有app
要睇番個game list, 暫時唔太多驚support
有冇巴打申請埋Ubisoft+?

已俾錢GeForce Now,好順,係外國得30Mbps照玩。
用Wi-Fi冇delay嗰啲你地連左Wi-Fi 做speed test係幾多Mbps? 同埋用緊Wi-Fi幾? eg 5/6? 我 1000M寬頻但插埋lan 線(cat7)都係得6xx Mbps 係咪正常

除左cyberpunk之外其他game都好smooth 同埋冇noticeable delay, 係cyberpunk fps 低啲, 極度懷疑係佢optimize得差
點解我今日要排隊嘅利申subscribe咗
有咩正驚玩到?
排咗半粒鐘仲係35,玩撚啊
玩cyberbug2077咋
係咪server有問題 排咁耐嘅
我quit咗夜啲再試
仆你個街 白金都要排隊
屌 而加free plan 等成個鐘都入唔到game
有冇巴打用緊shield tv玩緊
似有問題
個網寫明白金唔使等
同埋都未試過要queue
夜D再試算
睇返GFN個forum似係全世界都入唔到
我試曬三張唔同銀行既信用卡都係比唔到錢
係我問題定大家都係咁
Visa得
我試左恒生同東亞Visa都唔得
中銀Master都唔得
屌你課左金都要排隊一百幾十位…
下月唔課了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞