Geforce Now - PS4/Mac user都玩到PC版Cyberpunk!

303 回覆
78 Like 13 Dislike
Steam 退款政策是針對在 Steam 商店中購買未達 14 天且遊玩時間未達 2 小時的的遊戲與軟體。以下是其他購買類型的退款條件總覽。
Mbp 可以ps4 controller wired 直接玩
Many thanks!
試到了
已經出現獨佔 game 情況
分別喺邊個 platform 分得多錢比 game 廠
PS5炒狗就死返去炒狗post放機啦
冇錯,但 game 廠有權比唔比你放上 platform
詳情唔太清楚,但你見好多 games 都喺 GFN 搵唔到
但就喺 Google Stadia 搵到

我諗你用 Netflix 去理解會易明啲
雖然玩家要獨立比錢 game 廠
但 streaming platforms 應該係要再分成比 game 廠
最衰冇flight simulator, 唔係應該幾正
simply cash俾到
我用痕身
正常比錢無任何問題
個post 17:16出
“woo 好喎” 17:17出

個comment成60字, 仲要中間插唔少英文
1分鐘打完,仲要一粒錯字都無
keyboard 打倉頡都無咁快喇

越否認越柒
試咗兩個鐘真係算係咁,叫做玩到隻驚先
對ps4用家黎講簡值係福音
對mac用家都係 以後唔柒用垃圾win10
我就係ps4+mac用家 今日感動到想喊
點解DEATH STRANDING 係GEFROCE NOW搵唔到, 我係STEAM已經買左GAME, 要點樣加隻GAME入去玩?
除左買game之外,隻game要geforce now support先得
GOOGLE 左呢隻GAME GEFORCE NOW SUPPORT架喎
有冇同步多一次遊戲庫
有, 同步左好多次, 有話我有1隻GAME, 但去返遊戲庫就SEARCH 唔到
geforce now有ps4 client咩?
luna點注冊,要老美電話
Google 左 cloud gaming 嘅 business model
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞