Geforce Now - PS4/Mac user都玩到PC版Cyberpunk!

303 回覆
78 Like 13 Dislike
試過watchdog2開ultra都好順,但除左Cyberpunk 好似冇乜新game support,訂一年淨玩Cyberpunk 又唔係好抵咁...

呢兩隻唔見有:
Death stranding
Control
唔係

但你入面揸車 用鍵盤好難搞
明明speedtest連台灣都有8,90mbps
但gefroce now得2xmbps
f12 screencap完喺steam揾唔返嘅
玩左兩日免費幾好用 不過升級唔到白金 你用咩卡先得
我用恒生visa
哦。
其實都唔太明GEFORCE NOW同STADIA有咩大分別,同埋係咪都一定要用VPN先玩到呢??
Speed test 係電訊商server緊係快,實際你要連到電訊商再連過去GeForce now,緊係慢啲
Language setting 次次都reset左
有無方法解決?

想問下我剛才係GEFORCE NOW個網登記左,之後要點先可以係STEAM睇到邊隻GAME可以支援到呢??
剛剛睇過隻CYBERPUNK 2077都唔見有支援GEFORCE NOW呢D字眼
唔洗vpn香港玩唔到stadia
George now 可以同步steam game
有冇方法睇到幾多fps?
GEFORCE NOW去台灣唔洗VPN都玩到?
唔駛呀, 試左.
CMD + G 有時有show remaining time, 有時又冇, 我都想知
即刻買game先
屌你老母sony 錢又退唔到, PS5 又買唔到
我建議你開個台灣既geforce now account, 之後down 隻 free 既 apex legend 試一試先. 我就覺得有輕微lag, 但唔玩pvp 既game 應該冇問題.
試左
試左係jp玩rocket league都無lag
反而返tw 會drop
擺明覺得你班香港人有錢就不如直接買graphic card

利伸:已買
Mac玩到stadia?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞