Geforce Now - PS4/Mac user都玩到PC版Cyberpunk!

303 回覆
78 Like 13 Dislike
搞咁多野
其實會唔會直接食炒
買部PS5 /XBOX SX仲好呢
我喺Canada

之後pro-order Cyberpunk 仲送chrome cast ultra + 手制
幾好咼
自己有mac mini 2018+egpu+2070
做野用macos 打機bootcamp用egpu
每次轉bootcamp好麻煩要熄哂所有野reboot 打完機又要開返所有野
如果佢條list support多啲game會吸引啲
Stadia 都要買game, 佢個”game pass” 淨係包少少廢game

我最想知GeForce Now畫面係咪靚好多?

因為stadia 冇ray tracing
PS5 / XBOX SX 推得郁 1080P ULTRA + RT ULTRA?
用wifi,so far都幾順,不過垃圾wifi連900Mbps都冇
我咁睇啦
如果今次Cyberpunk多人用佢地服務
第日同其他大作傾都比到多d信心人 Bargaining power自然大d
就機會會有返多d game
而且多人用hardware都應該要upgrade掛
無4k起碼都比個2k黎
呢種服務應該好有 market
唔係個個都咁 hardcore 砌機打機

Casual players 唔太介意 input delay
年費先 HK$500
又唔洗煩安裝 update 等問題

最大阻力應該係 game廠 同 streaming platforms 分贓唔混
其實有4k嘅人都有錢買hardware那,冇咩必要玩呢個
4k可能要1500蚊一年
搞唔掂,一入 GAME 就黑畫面,已放棄
想問下6, 7年前既imac係咪都玩到?
同埋不嬲都係用開lan線上網,但唔sure夠唔夠快玩到(因為屋企睇有線送 可能好慢),有冇咩方法check到係可以玩得順?
用apex legend試左陣 又真係冇乜delay
合埋眼咩setting都較到最高 又唔駛驚自己部腦熱得濟
可以,睇網速
如果玩到vr game就正。。。
Setting set均衡?
玩左陣destiny
屌你,部MacBook唔洗封塵
買年plam除返開都係40蚊個月咁撚抵屌 以後部pc壞左換返mac算
要用vpn 連台灣server?
竟然冇delay 咁勁?搞到都想試一試
雖然1080P 加ultra ray tracing 應該3060ti都夠
但確實唔係成日打機砌張幾千蚊既卡真係有d 唔抵
香港都出左了?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞