Geforce Now - PS4/Mac user都玩到PC版Cyberpunk!

303 回覆
78 Like 13 Dislike
點解我tapngo 唔得
殘體大陸仔
建議追追post先再講

今日自動轉返繁體
我都係Mac
屌佢仲係支那字 即刻唔想比錢
pccw
出海有保證
今日試左 玩左成日 真係順到超乎我想像
Support既game太少
本身想玩Cyberpink而課左金, 以為所有steam game都可以玩
之後係steam到買左Torchlight3 先發覺原來得好少game 可以玩
真係暫時少驚, 而家玩緊assetto corsa, 買左2 point hospital 未試
之前多啲大作
係好多publisher要求Geforce下架所以少咗好多驚
原來已經有出 幾年前聽過google研究緊
其實點解publisher要反對,明明玩家都係畀咁多錢買game
想分返份掛
如果之後geforce now同google stadia都出係香港 大家會點選擇?
雖然亞洲區仲未有得用google stadia 但stadia要係佢個平台買game 冇得好似geforce now咁link steam,uplay
好似好on9 明明買左隻game 但退訂stadia就冇得玩隻game
Google摺service當食生菜,根本CLS
容乜易過一排無晒啲驚,一定唔會信佢

btw, 而家product as a service呢種風氣真係好撚反智
話叫買驚,但係可以隨時收返唔俾你打,實際上變咗租驚
話叫買電話,但係又呢樣唔郁得嗰樣唔准掂,實際上變咗租電話
到底有乜嘢係真正由消費者擁有
係steam 買左2 point hospital , 駁埋wireless keyboard 係sofa玩, 好爽
我想問有無人知用geforce now點開mic 搞左成個禮拜都搞唔掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞