Geforce Now - PS4/Mac user都玩到PC版Cyberpunk!

303 回覆
78 Like 13 Dislike
有冇爸打用wifi?Input有冇delay?
network夠快唔會 岩岩落街用4g玩就lag lag地
試吓啲免費game先 開波就會同你講你network夠唔夠快
呢個真係唔知 steam都可以加自己買碟既game入library 但可唔可以咁樣玩就唔清楚
我自己未試過玩咁耐
答你唔到住
mac mini直頭開唔到
一開app就白畫面同彈下面行字
Failed to load URL https://nvfile//Applications/GeForceNOW.app/Contents/Resources/www/index.html with error ERR_NAME_NOT_RESOLVED (-105).
google d fix都係win版既 而家都唔知點算
邊有game 仲有碟架
2077 實體版都係講緊實體禮品+gog code
應該唔關咩model事架wor
佢只係借你個network連去佢度玩
你Mac mini係M1定Intel
最後10分鐘會keep住倒數
屌你好正
用MACBOOK 打機
推啦 呢個方法咁好
正,有冇師兄可以比較吓Geforce Now 同 Stadia 有乜分別?

我依家用Stadia 玩已經覺得好正!
Intel呀 跟住部shield tv又用唔到 因為台灣嗰個唔係正式nvidia account
巴打stadia係用咩區login呀
咩係光追?
我上網搵過 似乎唔關硬件事
理論上Mac Os所有機都可以開到
係Reddit搵到個post 你試下佢D方法睇得唔得
https://www.reddit.com/r/GeForceNOW/comments/j5q4hz/app_dont_work/
昏迷咗幾多年

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞