Geforce Now - PS4/Mac user都玩到PC版Cyberpunk!

303 回覆
78 Like 13 Dislike
原來stadia 唔support Mac ,眾家用機手制又唔係全支援chromecast
相比Goforce真係夠哂方便又有兢爭力
多謝樓主 窮撚恩物
一定塞,有免費
我vpn連日本好過
八達通master比到
好有興趣 留名先
部 laptop 廢過 mbp 都得?
我laptop 6代i5 8GB ram順玩
game 廠始終有生殺大權
PUBG 已經係 Stadia 獨佔
多人玩先會做大,高調先岩
樓主唔識玩
明明啲嘢收收埋埋可以順玩
有心想平玩既應該係靠自己能力搵到呢個解決方法
而唔係free ride 跟住整沉隻船
依家佢短期唔入多啲server 陣間人多左齊齊GG
個server 唔係香港啊
仲要唔肯定NV會唔會因為咁個對港流量爆左
一陣block 9 香港
幫佢做埋promote
香港客量增加
無理由block掛
我都係受夠ps4畫質 咁岩搵到方法想幫下人姐
台灣30幾ms ping,等於你用4G玩再多少少。
如果佢有心佢一早香港放server
或者直接佢promote 就唔止台灣直接叫埋香港人去用啦
有啲野唔係必需品唔該唔好幫啲唔值得幫嘅人
Free Rider 唔值得你對佢地咁好
不推文
話時話2077 好無玩
堅想課
未試過打機打得咁順
我覺得其實幾好
缺點係多 bug ai麻麻 再要挑剔d細節未夠多未夠細
但故事
世界觀
Visual(僅限pc版)都好強
用第一身好多人唔慣/易暈
但成個氛圍 真係浸左入去咁

去唔去到神作睇間廠點fix bug
點搞dlc同online mode
但起碼一定係佳作 呢個價我覺得無買錯
不推文
由佢沉
一定要手制玩?
Console開refund
準備大量轉會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞