美劇集中討論區(49) Euphoria Special Episodes

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
我都睇哂the wilds啦
Nora個故事真係幾悶
我覺得Leah冇咩女一嘅格 我睇到後面見啲假fbi又翻翻去佢嗰度先知原來佢係女一 佢同個呃蝦條作家個故事又悶又冇咩特別
我覺得Shelby做女一仲好

總括嚟講都唔差嘅 希望有s2
i hate suzie
how to with john wilson
睇咗空姐結局,唔明最後係點解?
唔駛開第二季了,拍得好差
睇完又係趕住收尾咁
Netflix love and anarchy同home for Christmas
明天有home for Christmas 2
appletv出年都幾多劇上
有咩介紹
除左播新一季果堆
appletv free 一年係買iphone那天計睇一年?
喺app入面activate嗰日起計
Apple 最出名應該係 Morning Show 同 Ted Lasso

睇過呢幾套
Servant: 氣氛一流,每集半個幾鐘,Leanne又靚女,係不停謎上加謎,但S1 finale都完得靚,但預計仲有5個season 唔知仲可以講咩
Morning Show: 純睇明星同星級製作, 劇情見人見智
Dickinson: 明用現代手法講古代嘢,都好調皮,女主做得幾好,都睇得過
Little America: 左膠劇
Tehran: 首部外語劇,開頭都有Homeland味,但一多咗條仔就直線下滑,而家都未睇完
睇咗一集空姐
似乎都係靠女主魅力
未必會追

又覺得男主熟口熟面
原來係Hill House 個大仔
我見好多大星接左job
Gary oldman Samuel l Jackson Olivia Cooke
傾緊Jared Leto
我都啱啱睇完要屌都比你地屌哂
估唔到你咁快開空姐睇完真係普通料
但唔知做咩外國評價幾好
成日覺得佢地啲大卡士劇好似雷聲大雨點少
得morning show多啲noise
反而跑出都係事前冇乜人留意冇乜cast既劇
預撚左
HBO Max's Epic Lineup Through 2022
https://www.youtube.com/watch?v=6soiKvRl5rM

Gossip girl CW轉左去HBO
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞