美劇集中討論區(49) Euphoria Special Episodes

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
哈爾都伏
我覺得sophie變老/變後生
同kiki飛唔飛得起
係同一樣原理
唔知有無錯
咁驚 我仲幾期待
不過想睇黑寡婦多啲 唔知仲要延到幾時
shit...咁我刪左佢先
慳返D位
算啦,依家追唔返
搵新野睇
speaking of which

can't wait
有無劇透會改咩名
我有keep住運動
但呢排食好多野
I won't make it
改咗就知
戒咗食澱粉同斷食真係work
而家餐餐都好飽好滿足
大家失望/伏2020美劇係?
Avenue 5, Undoing, Fargo
冇失望因為冇期望過,不過一定係大伏
Lovecraft country
2020我最愛的劇集頒獎典禮正式開始!

首先頒發我最喜愛的sheshe劇集!
入圍嘅有:

The Haunting of Bly Manor (Netflix)

Killing Eve Season 3 (BBC America)

Motherland: Fort Salem Season 1(Freeform)

Teenage bounty hunters (Netflix)

得獎嘅係!!

Motherland: Fort Salem Season 1(Freeform)

恭喜得獎者!
亦多謝入圍者為今年帶來咁多精彩sheshe劇
今年係sheshe劇大放異彩嘅一年
入唔到圍嘅朋友眾多 請大家唔好灰心!唔好失望
敬請期待出年更多高質sheshe劇出現!

*以上內容純屬本人意見,與本po立場無關
唔同啦
Sophie俾女巫施咗魔法
kiki係遇到挫折質疑自己所以魔力減弱飛唔起
頒完sheshe就停左
有期望所以有失望:
Run
KE S3
Fargo
Devs

伏:
WW S3
Undoing
HDM
好攰
得閒再頒
懷念(仲係肥嘅)肥騰絲
2021一開始已經咁懶頒個top5黎睇下好喎
想做運動都做唔到

等你改名仲緊張過等jules' episode

cursed
space force
bridgerton
失望
bly manor
sex ed
the great
the boys
ozark
the crown

7套係netflix

watched none of them
最勁係套戲原來咁垃圾
但條trailer又可以整到幾吸引咁
比佢呃左

外國好似越爆越有
幾時先完

恭喜得獎者!
亦多謝入圍者為今年帶來咁多精彩sheshe劇
今年係sheshe劇大放異彩嘅一年
入唔到圍嘅朋友眾多 請大家唔好灰心!唔好失望
敬請期待出年更多高質sheshe劇出現!

*以上內容純屬本人意見,與本po立場無關

do a top 10
don't half-ass it man
rbw開始播冇耐果陣你仲有份吹奏好睇
中途發生左咩事

都係講成長
sophie解咒都係靠自己
呢套文戲都有文戲既juicy既
可能the crown唔啱你口味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞