美劇集中討論區(49) Euphoria Special Episodes

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
巨人神作
原來你地都有睇
cobra kai never dies
波叔真係唔覺
tom 一早就知,以前睇傲慢與偏見googled him
係greg特別高
班vikings都唔夠佢黎
睇D一季完果D
原來有d咁既野睇
連佢自己果集都無佢既視點
個畫風吖嘛
呢套唔錯
就係想講,佢多數劇都係"唔錯"
唔係差,又唔係好高質
帶頭果套morning show 都係窄左d
a superb drama about the importance of dignity and doing the right thing,made by a company that runs sweatshops in china
都有無聊既時候既
我仲記得S1 打女巨人,跟住發現城牆入面有巨人....
睇左少少漫畫,知左果兩隻特別巨人既身份
跟住懶得追
so,no need to re-watch
我又無係reddit睇呢d
之前係有睇 r/morbidreality
好撚痴線同fucked up
same ah
幾正能量,睇得開心
又唔係咩煽情膠戲
s1果陣個個都講...
唔睇搭唔到爹
其實劇情都係大路老土野
不過係幾好笑
我有睇漫畫
S4劇情真係稱得上神作
其實套野最可惜係s1同s2隔太耐
冇左個熱潮
巨人值得擁有更多fans
呢d時勢係要睇多d呢d先得
有無睇cobra kai
呢排開左幾套新劇試pilot
唔知點解覺得,
d美劇好似講黎講去3篤屁
this woke bullshit,man
可能轉下口味係好事
冇睇漫畫
S4轉左製作公司係咪都keep到
但S4好似未必做得哂漫畫劇情 唔知到時拍part2定點

S1同S2隔幾年真係痴左線
S1果期邊個唔識巨人咁hit
依家咩鬼滅雖然動畫係畫得靚
但劇情都係巨人好睇
Now tv on demand....
HBO 31/12之後真係將Banshee下左架
以為個下架日期9up
其實睇到依家我仲係覺得女巨人個chapter最深刻好癲
好有絕望感
同埋之後有少少鐘意阿妮 (動畫仲未追到見返佢)
我都係好耐之前劇透左自己果兩個
但其實之後睇落去啲劇情追溯得好深遠 好多歷史野成件事好龐大
正能量小品ok既
不過咁多人讚 我原先以為係勁好睇好特別既劇
呢排講開呢堆戲
搞到我買左副魔女宅急便puzzle返去砌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞