美劇集中討論區(49) Euphoria Special Episodes

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
咁大鑊
之前洗傷口都好似有個半月
你都係返去搵佢望一望穩陣d
shit....有d我都未睇過
第一次睇哈爾移動城堡
surprisingly good
叫你排top 3會點排
真係唯一一套劇
完全搵唔到位批評

類似homeland
即係N記套Caliphate
發現竟然漏咗Dark
再排過先

10. Unorthodox
9. The Queen’s Gambit
8. The Crown
7. The Good Place
6. How to with John Wilson
5. My Brilliant Friend: The Story of a New Name
4. DARK
3. I May Destroy You
2. BoJack Horsemen
1. We Are Who We Are
ok ge
有冇相對沉重少少唔好太搞笑既
呢套好唔好睇
頭5集唔錯,爆左煲之後就鳩鳩地
I May Destroy You真係咁好睇?
第一集覺得女主好撚煩
未有決心睇
10集太多
半個鐘一集好快
想問下咁多位巴絲
prime video有啲話地區問題睇唔到係咪要用VPN?
哈爾重睇仲鐘意過第1次睇果陣可能太耐之前
果時唔識貨

1次過排哂算top 3好難
勁主觀咁排
好難點都係有D搞笑
同normal people太特別戲就有多啲

或者可以試下modern love / fleabag / end of the fucking world / catastrophe / you're the worst / netflix有兩套野叫love同lovesick /
魔女宅急便is my no.1
我係netflix有得睇先第一次睇
睇完即刻上我心目中嘅神枱
john wilson殺入top10
IMDY開頭好似冇咩特別
但加埋ending就

不過我都爭扎咗一陣
John Wilson睇埋Ep6想再放佢高啲
但對Dark Bojack MBF又有情意結
雖然bcs果d都好睇
但唔知點解就係覺得MBF好精彩 睇到好帶動情緒

留意下先
由細到大魔女都係我至愛
最尾果集
mama要身體健康
如果我細個睇感受未必咁深
大個睇呢啲講成長嘅故事好鬼感動
宅急便好正睇完好窩心
成長既故事好感動x2見到佢自己獨立出黎生活
但又遇到好多好人果下好感觸

千尋唔洗講
百變狸貓又係好感動細個睇完就已經好深刻
紅豬細個冇睇過 都係netflix有先睇
原來咁撚好睇即刻上神枱
細個果陣最鐘意龍貓 睇親都想喊
風起了原來都幾好睇有驚喜 之前先第一次睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞