美劇集中討論區(49) Euphoria Special Episodes

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
嘥哂我啲時間
不過好彩你講嗰幾套我淨係睇咗sex ed同the great
盡量都避睇Netflix嘢
直接頒2020我最喜愛的迷你劇集!

入圍嘅有:

本劇對家人關係、精神疾病及社會實況都有深刻描寫 對白發人深省
一眾配角演出尤其出色
探討各類沉重議題之餘兼具觀看性
實至名歸!恭喜恭喜

特別鳴謝本po一眾巴絲打推介此劇
兩千蚊唔洗做馬啦
直頭拎盒去打包走
如果有S2佢又出返黎咁點
有排啦我
我留返rue嘅special同jules一齊睇
頒完sheshe就停左

where ur list at
yunno the drill
man of steel打得幾好睇
其實呢啲superhero戲好難拍咩
又唔係咩深度戲 都係fan service 打得好好睇睇 劇情正常應該冇乜難度
又大把budget
一早縫針拆線就唔洗煩
拉下筋得唔得
同一個導演竟然大失手
we hear/here for you
"""The episode, titled “F–k Anyone Who’s Not a Sea Blob,” will focus on Hunter Schafer’s character Jules and follow her “over the Christmas holiday as she reflects on the year,” """
但係一月尾先放出黎
希望唔好又係therapy session
dunno man
停左一排唔知邊到睇到話爛尾
唔想睇晒落去得個吉
其實我好鍾意睇d講A.I./android既劇
睇佢地點樣overpower人類
fuck some shit up
好似westworld咁
但通常呢D題材都會柒
有,我覺得darkest hour好睇
fuck royalty
abolition of monarchy
明明個樣似老土劇但一睇就睇唔到咁好睇
好似跟住佢地人生走咁
真係一定要睇哂全套劇先眼閉
(又懶得睇書)
搵唔到有新聞話S3換咩cast做好似就開始拍

reddit真係冇人氣咁滯 twitter都係意大利果邊先多人講
underated神劇
有冇人睇Chilling Adventures of Sabrina最後一季???
u can try
anne with an e
cobra kai
never have I ever
真係唯一一套劇
完全搵唔到位批評

類似homeland
雖然bcs果d都好睇
但唔知點解就係覺得MBF好精彩 睇到好帶動情緒

留意下先
明明唔同年代,唔同文化
我又唔係女
但睇到好投入
好似同佢地經歷左好多
希望臨死前可以睇埋S3-4
先可以安息
呢D先叫underated
我睇Reddit youtube完全無聲氣
明明個樣似老土劇但一睇就唔到咁好睇
好似跟住佢地人生走咁
真係一定要睇哂全套劇先眼閉
(又懶得睇書)
搵唔到有新聞話S3換咩cast做好似就開始拍

reddit真係冇人氣咁滯 twitter都係意大利果邊先多人講
underated神劇
果陣做pt 一個月搵幾千
兩千已經好多
雖然依家黎講都係
cobra kai s3先係Netflix 拍
一陣上睇下咩料
仲未睇
其實有無中過劇透
知唔知part 1 係講咩
覺得個故事鋪排好角色又討好
睇佢成長劇情起伏又睇得投入 感動
有高質清泉小品feel 睇完個人好舒服
hbo go冇得睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞