美劇集中討論區(49) Euphoria Special Episodes

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
Netflix’s Most Popular U.S. Original of 2020
最近睇完套normal people, 都唔錯,雖然唔知點解值8.5分

想請問各位仲有冇呢類愛情劇推介下
智能逆變
嚴選美劇史上三大神作
https://lih.kg/2345475
樓主快啲入去講the American 同leftovers
劇好少有似np果個level
其他愛情劇通常有部份搞笑輕鬆
月經po又loop
a teacher 咁就完左
唔期望有season2
因為無野好講
大家劇荒可以睇Bridgerton,唔伏
咁講慘都未算去到我地以前睇過某啲劇咁慘
都係一般正常level慘姐
講開S3 我覺得S4好似冇S3咁 有某幾集特別高質
S3有礦難 philip老母 charles ep

今季好似平均d 但劇情上好似冇乜邊集好深刻

剩係比劇情,係S3好d
s4係想睇下diana同戴卓爾
其他角色真係麻麻
philip都算ok,事頭婆個選角有D問題,同S1-2比
瑪嘉烈果d劇情悶到1.5倍速睇,我屌
又係同s1-2差好遠
但係下季有天能個靚女做
都係要含撚睇落去
啲招牌有一條條野fing出黎唔比雀企果個都係第一次見
睇左ep5未

個球證聚餐勁撚好笑
估唔到D人惡劣成咁
爭野食拎野飲都算正常
跟住抽獎做馬,真係估唔到咁濕鳩
可能我未遇過啦
最好笑係條傻佬比人偷左個金哨
個樣鳩到
我又估唔到D人真係偷得落手
依家諗返都覺得好笑
打劫
比rat-ass fucking shit nate篤灰
(officer,I'd like to report a crime.)
沖晒D藥落廁所,無錢還比紋身佬
扮哂野要recap
明明記得咁清楚
鍾意睇果D先記得
點啊?wild world定zendaya?
點解一定要skins同佢對決
why not both

75分同95分係1個好明顯既差距
就咁睇google image
19世紀黎講
d演員都好dark下

勁撚爛柒臭閪悶
咁就浪費左我兩個半鐘
肥xx
m巴
睇左一集覺得OK
係覺得佢講果D感情野好
以為又係果D me too 野
又話自己咩係社會掙扎,又話沉重背負
睇到我
對某d角色幾有興趣,例如耶穌妹,or反枱妹
打電話果到真係bruh moment
不過暫時應該唔會繼續睇住....

u okay?
19世紀英國係有黑人
歷史話Queen Charlotte 有非洲血統
原來要痴呢D野
我個有條疤係到
that time of the year again
my top 10
1.my brilliant friend s2 92
2.better call saul s5 88
3.normal People s1 86
4.queen's gambit s1 85
5.cobra kai s1 84
6.the mandalorian s2 83
7.dark s3 82
8.kalifat s1 81
9.unorthodox s1 80
10.what we do in the shadows s2 80

係咪好毒
o....kay
睇一集試下
唔毒喎好充實囉
我已經將N記全部ghibli重新再睇哂
同意MBF係今年no.1
8未聽過
男人老狗唔緊要
呢幾日傷口無啦啦仲要有血 唉屌仲未埋哂口 分分鐘爆埋
可能又要入醫院
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞