美劇集中討論區(49) Euphoria Special Episodes

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
咁靚仔都係痴線佬
屌 仲以為啲對話圖係fake 之前又話係假既依家越講越多堅料
完全冇興趣睇avengers
係咪同時代脫左節
有睇過下wiki
係咪認錯人
我冇好鐘意servant
佢只係冇錢版肥仔
有無鐘意Grey's Anatomy? 近排開始睇 而家睇到S4 好鐘意Christina 同埋Addison! 但S4 開始見唔到Dr. Montgomery
Servant S2評語好似唔差
應該會追
呢排開咗Ted Lasso一半
主角正氣撚到好難唔鍾意佢
佢同肥仔都有份害Lila
S2睇住切豬睇到喊
Lenu就風生水起
我都見到review反應幾好
一定追硬本身睇開S1+呢排又劇荒
睇哂ted lasso 係好正能量
不過睇完都係唔明點解吹奏得咁勁
幾鐘意ted同女boss條友情線
lila輸在起跑線
又行錯路不過都冇乜路可以揀
S2 finale睇到流哂眼淚
明明本身鐘意lenu多過lila 但finale喊到pk
近排睇緊unsolved mysteries
睇到好不安
我都係鍾意睇佢地兩個
Christina走埋之後我就棄咗Grey
Addison好正
你可以轉睇Private Practice呢套佢做女主
我都係為咗睇Addison先開嚟睇
睇睇下停咗
為咗睇Christina走咗去睇Killing eve
轉投Villanelle懷抱
Jodie好正

想問仲有無sheshe劇推介
準備開Private Practice!
Montgomery 真係好champ!
把紅髮加埋對眼 講英文又好好聽!
不過係幾好靚仔嘅
係有一張話爆料ac自認造假嘅screenshot
不過後尾俾人發現係cmbyn fans 改圖
犯罪證據段片嗰度又勁on9
開頭講到個主角幾醒幾勁咁 點知又唔make copy就咁拎餅帶去送俾人delete
想拖戲都度好小小先啦
我見wiki個介紹話有10集 可能又隔幾個月先擺出嚟
詩人後面仲會唔會出現
唔想睇到佢搞lenu

Euphoria Special Episode - Part 2: "Fuck Anyone Who's Not A Sea Blob" Behind the scenes

其實好耐之前已經有佢同其他女人偷食對話既dm cap圖出現過
果陣仲話啲cap圖好易整 係假當時我仲以為真係流料
今次咁多證據 仲要d對話咁爆
本身咁完美 點解要係變態佬
高大靚仔又有錢
KE / V / JODIE死忠
呢度好似係sheshe劇同好集中地等睇其他資深巴絲出招
我拋個磚先gentleman jack
壞消息
S2佢會再出現
食人我都覺得誇左啲
但後尾D人搵返佢以前訪問又真係食過大大舊生肉
加埋佢ig啲post 唔係講笑
跟住佢以前twitter又like過一大堆bdsm野咁大班受害者走出黎
認真我都信大把女人同佢玩過大佬佢喎 幾大都玩左先
同埋見到d對話圖 luca都知內情咁喎知佢玩呢味
仲見埋佢d偷食女人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞