美劇集中討論區(49) Euphoria Special Episodes

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
trans嗰個都靚嘅 但係唔知點解張相望落有種泰國人feel
第一行中間男仔有啲啲似sebastian stan
不過總括嚟講都係冇興趣
預告就幾吸引嘅 希望咪好似KE2咁令我地失望
New Era | Marvel Studios’ WandaVision | Disney+
https://www.youtube.com/watch?v=mLf7hB-zSqI
頭兩三集未入戲肉
一到EP4定5開始好睇 ep6 vote of no con開始世界級
集集都精彩S2仲好睇
佢地成班人賤得黎好鬼抵死 認真果陣又好intense
睇睇下會鐘意佢地個個角色都好有特色
火箭果度太經典
快d睇埋S2,S2會講多d shiv,仲有kendall

MBF就係頭兩集已經愛上兩個細路女而吸引落去睇
但變大左之後d劇情都冇失望 完全keep到
仲好轟烈
泰國人feel x2
所以豈有此理就睇下套戲咩料
phoebe都未拍戲提名oscars
竟然比佢跑出先
呢個有個saxophone版正好多

always with me is the real deal

仲有true detective,in my skin,gfe
你好多位咩
succession兩季加埋過百gb
重溫多次就算
睇左狸貓,紅豬同埋風起了
狸貓最好
我發現我睇黎睇去都係果幾套
其他好難投入
S:千尋,天空之城,風之谷,幽靈公主,哈爾,龍貓,狸貓
A:魔女,紅豬,風起了
可能睇埋借東西的小矮人同瑪妮
其他唔睇啦

睇左一集servant
好痴線
might give it a go
busy as shit

呢套放去同tiger king果D比就差唔多
如果好似wrwwr 開party果集咁都OK
睇佢個list好多戲都OK
本身都唔知關佢事
都係近年異形閪d姐
姐係fassbender教自己吹簫果套......
定吹笛
驗左貨
720p唔得
要等高清
好正
宮崎駿80歲生日啦
GFE S1我都有
過百gb我果d版本冇咁大喎
狸貓越睇越sad但好天馬行空好正
小矮人都ok既 中游水平但畫得好靚 都值得睇
瑪妮就唔好以為係sheshe黎

起碼要睇埋歲月的童話同輝耀姬
servant開始睇係幾吸引好多theory
睇定差唔多 可以接S2
好無聊呢排放完假又再等放假
又冇邊度好去 劇又冇乜好睇
走去追返巨人動畫

麻麻地netflix啲documentary之前睇don't fuck with cats覺得膠膠地
果集咁多人
但jules呢集睇怕得佢一丁友
rbw可以歸落異形咁滯
一齊等下個禮拜
想睇左promising woman先
frontrunner果堆冇睇過
淨係睇過套sound of metal
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞