美劇集中討論區(49) Euphoria Special Episodes

1001 回覆
8 Like 0 Dislike

愈睇愈WTF
條女成日彈出彈入,陰陰咀笑
仲要唔知係咪人
講緊蜘蛛俠
記得個caster好似痴漢咁好鐘意sabar認錯人
幾個男主角最型係佢
好似係
開頭睇會覺得佢係黎害佢地全家
但睇睇下又覺得佢係咪天使
蜘蛛俠唔係搞緊crossover咩
終於可以同貞德團聚

仲有好多濕鳩情節
英雄王用乖離劍送征服王上路
狂戰士原來係lancelot
切嗣用計謀玩死lancer
saber同切嗣不和,剩係同佢老婆玩
我睇到個白痴老公話
條女會唔會帶住個仔黎搵佢地
係到作故仔呃自己
dunno
我睇左AOT S4E5
無乜劇透,你睇左就按

呢集都幾emotional
saber把劍透明果陣都幾型 幾鐘意拍出黎個質感
講返D劇情就有印象
覺唔覺個老公啲煮野scene拍得幾正
睇左下集同今集連住睇就差唔多
禮拜5終於有啲劇睇下
睇迪迪尼定Servant
唔睇FSN都可以睇下呢個精彩場面

https://www.youtube.com/watch?v=0SZSIElLb0U
竟然係留意呢D位
我都心諗,洗唔洗咁認真....
仲要食好野,又龍蝦又呢樣果樣

https://www.youtube.com/watch?v=rC653PJFAw8&feature=youtu.be
好想佢地仆街死
包括比人洗腦果班eldians
係咪好仆街呢
兩套都睇servant有追開
想知有冇人同我一樣明明冇睇mcu又8掛開下wandavision
諗住開黎望下跟唔到就唔睇

有冇睇過FSN呢套劇場版
拍得幾靚又好似幾好食咁
想試食下
真係理得佢地係同胞
總之佢地開拖先 就打柒佢地搞到果邊咁慘
但其實覺得最衰好似係始祖果個王
我覺得今集好正喎
https://youtu.be/2zfSw7G1A-0
Losing Alice
當所有幻想都實現,是美夢成真還是惡夢的開始?
作為 Apple TV+ 首部聯合製作的原創影集,《漫威夜魔俠》女星阿耶萊特祖蕾爾(Ayelet Zurer)主演的《迷途愛麗絲》(Losing Alice)入選 2020 坎城國際迷你劇集影展選片,由國際知名以色列裔美國電影監製 Sigal Avin 執導,同時身兼影集製片和編劇。
故事講述一位 48 歲的女導演愛麗絲,為了陪伴兩位女兒的成長決定暫緩事業,全心投入家庭生活,而她的演員丈夫大衛,演藝生涯卻正要開始大放異彩。
然而,就在愛麗絲開始享受新生活時,某日她在火車上巧遇了年僅 24 歲的編劇,擁有迷人外表、神秘卻又引人注目的蘇菲,以影迷的身份向愛麗絲表示愛慕,反倒讓愛麗絲從此陷入對蘇菲無法自拔的迷戀,甚至放棄道德良知,拱手讓出丈夫,只為成就蘇菲所寫的懸疑驚悚劇本,換取名利雙收的事業巔峰。

呢套岩我口味

你哋個女朋友forward 咗你哋另外一個女朋友出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞