美劇集中討論區(49) Euphoria Special Episodes

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
don't fuck with cats好睇喎
成件事勁誇張每集都估佢唔到
仲有tiger king都幾好睇
不過n記docuseries最正一定係cheer

the wild你哋有冇睇晒 仲諗緊開唔開
一丁友夠晒丁啦
bro
u gotta watch cobra kai

wonder woman 1984

諗起
就係開左歲月的童話
開頭睇到想瞓
比你捉撚到
我真係諗住瑪妮係搞gae
都係算啦
輝耀姬 looking gd
呢排都睇左幾套apple
好似無乜邊套擺得上神枱
悶到豬閪咁
dl定
bonding
witcher
queen's gambit
食舊餸

巨人得S4
雖然我自己有DL S2-3未睇
有kendall
通常呢類野
true crime daily都講過
好似果套,個男人殺左老婆同兩個女
我一早就知呢單野
唔洗睇佢咁多集
諗起之前呢度話咩開劇4寶
笑到我
cobra kai都做到第三季冇追開
有時間會開
睇預告以為Kendall好矮
點知係其他人高
波叔,Greg,Tom全部米9
之前得閑想睇返
發現自己已經同新劇脱哂節
我對上一次煲哂嘅係the mentalist
嗰時嘅新劇係how or get away with murder
人大咗好似冇乜耐心追
但套野好多廢話 個肥婆其實完全唔關佢事
又唔係佢有份貢獻捉人 講到佢有份咁
同埋唔係幾鐘意documentary成日影住d無聊片段
懶係dramatic啲訪問 又唔係有堅料片段
成件事自己上wiki睇好過
cheer我都信好睇 不過未睇

睇左兩集冇睇
套野好似都ok多人睇
但你咁多正野未睇 邊輪到呢套呀
好想睇下jules視點
有冇睇過呢幾集宮崎駿紀錄片好好睇
https://www3.nhk.or.jp/nhkworld/zt/ondemand/video/3004569/
歲月的童話都好睇呀
瑪妮好有sheshe潛力 但結果不過都唔算好差
輝耀姬原本以為會唔啱口味 但有驚喜不愧oscars級
睇左半季Ted Lasso仲係唔明點解咁多人吹奏
唔係差 但普通正常劇
又話busy
但S4係final season喎
想當年睇完S1套野停左好耐先有S2 搞到追斷左
呢排一次過由S1重睇返再追
已經瘋狂追到S3中段一齊睇
自從上左reddit之後睇多左好多呢d真人真事離奇/恐怖案
呢張啲企位
可能我笑點低
我睇得好開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞