AirPods Pro 討論區 (16) 降噪已死,有事燒紙

1001 回覆
2 Like 13 Dislike
暫時好似仲係得AppleTV先用到
就快有埋Disney+都得,等多排
邊度有得睇電池健康度
用左一年好快無電
好似要返士多Check,你一拎出嚟係咪得96-98%呢個Range
去換耳機使唔使帶單去換
唔使
去到嘟手機code,佢會插線睇下問題
一般都係檢查唔到,然後換新耳機俾你
同埋會送埋大中細碼原裝膠
最後簽名Confirm同意換機走人
要留意返你如果用副廠膠最好拆埋,之前post有巴打話無拆返出黎收走埋
想問吓airpods pro會唔會好似1/2代咁 充電盒痴塵痴鐵粉?
XELASTEC vs spinfit . Any comments?
有無人想夾? 85$/對
睇你要咩size
Blackfriday又真係幾抵嘅
想問下airpods pro全新未開去checkcoverage.apple.com入序號話無法驗證購買日期係咪正常
冇乜分別...都係裝返殼啦
唔理痴野,佢太易花
換完既巴打可以講下ANC 有冇改善到?
用左1年
如果冇改善想等到last minutes 先換
Eslastec買咗M好似太細
*xelastec
有無人ML唔啱可以換
有無人試過Airpods Pro 用用下突然無咗聲
試哂重開電話/ re-connect都無反應

個狀態係部機link 到個airpod(右上有headset icon)
但無平時連接到個音效
同埋一播歌/ youtube, 啲app 會lag 幾秒之後部機disconnect 咗個airpod
電話要殼都情有可原
airpods都裝殼我覺得好反智
個盒滑劣劣
我驚放衫袋會跌
你唔介意花其實又真係可以唔駛,都唔會望佢放二手架啦

不過佢偏偏白色好明顯...我之前用過初代
花到我接受唔到所以
而且擺明係長用好難會換,不如加個殼當裝飾品....
個殼我係痴dbrand concrete嗰款唔驚花之餘仲有啲texture會無咁跣手
此裝置不符合額外保固資格。
係咪要打上去買AC+?
我係去士多買
上網加唔到
最後monkey state嗰邊call back
要轉幾個部門先幫我加到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞