AirPods Pro 討論區 (16) 降噪已死,有事燒紙

1001 回覆
2 Like 13 Dislike
有無人用airpods max 感覺如何
Netflix 在 iOS 開通空間音訊功能,使 AirPods Pro 與 AirPods Max 用戶增添更逼真的聽感

https://www.cool3c.com/article/164323
點解apple music成日無啦啦會停咗,仲死機咁播唔返首歌,有無得fix?
Update iOS
唔識自動connect bluetooth 既
次次手撳
想問下 如果係油耳 係咪最好都係用耳綿質地?係咪冇得揀?
頭一日拎機 每日用 用到今日
終於賣咗換Sony
個降躁去到呢一排(2021 年中) 其實同幾百蚊降躁tws已經無分別 除咗令你聽得清楚音樂/人聲外都無咩其他用 仲有得執翻錢我勸大家快啲賣
p.s. 我第一日用到依家 所以我好清楚聽住個降躁係點樣一步步墮落的
用左一年3、4個月,基本日日返工放工用,有apple care,而家拎去整係咪通常都舊電夠廢可加錢換新?
有沒巴打都遇過:
平時開曬降噪都好垃圾
但耐唔耐行過某啲位/比啲訊號影響/佢自己神神地
特別啲聲又靚咗 然後好明顯降噪變勁 同埋啲音變咗環迴咁出
其實係咩原理同玩法
今日突然間戴完靜過太空
https://support.apple.com/zh-hk/airpods-pro-service-program-sound-issues

趁仲有得換就換左先
換完一定係新電
238 一次 壞一壞一 壞哂換哂
呢個真 我都試過
呢個情況左右耳同一條聲出..而唔係平時個立體聲黎,要熄左anc再開先正常
之前出新airpods既話 舊個款會唔會減價
最近隻airpod pro壞壞地
隻右耳成日冇電 唔知係個盒detect唔到隻野定隻野壞
上網見到AZLA 有兩隻耳膠,
AZLA SednaEarfit Crystal for AirPods Pro
AZLA Xelastec for AirPods Pro,
呢兩隻個分別係邊?
一盒三對先$150-$160
咁$50/對
我擺係度都冇用
spatial stereo 聽歌有翻apple tv隻spatial sudio
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞