AirPods Pro 討論區 (16) 降噪已死,有事燒紙

1001 回覆
2 Like 13 Dislike
買左三個耳塞size
試到fit,聽緊歌已經完全無雜音
咁已經唔洗anc
邊到有
XM3最新版都未見到有
我返去再望下
除非佢iOS版冇得較
引擎聲比較難攪
始終巴士坐下層點都聽到少少
想問下個airpods pro一拎出黎個下會有兩三下勁尖既咇咇聲咁 係咩事
個AIRPODS PRO最近唔知做乜野
戴單邊唔識自己自動關降噪(唔係通透模式)
明明之前都識得關
係咪又偷偷地UPDATE左個19 FIRMWARE?
有得較單邊都開anc
個耳機抗噪廢左 行步路都達達聲 但個陣係studio a 買 唔見左張單 有冇得換
就係唔想單邊開anc
個耳會好辛苦
之前單邊會自動關anc
觸控會變成 通透模式-關閉通透模式
而家就變咗做 通透模式-anc
要去藍芽settings轉做 通透模式-關閉通透模式(關anc)-anc
再手動關anc
咁入去閂返單邊用到anc咪得囉
未試過喺街買Apple嘢, 如果喺price.com 啲舖頭買左AirPods , 想買Apple care可唔可以經apple store ?定係一定要去apple 門市搞?
apple store同apple 門市有咩分別
Sorry , 我意思係online 搞,or 一定要親身去門市
試左online買先, 唔得再落門市搞
comply耳綿s碼想換對m碼,有人想換嗎?
online,唔得打電話上去hotline加
到時佢會send條link去你email再俾錢
10個月前先換完
咁快又有的的聲
apple care 仲有幾個月就完,係咪之後就無得再換
每次錄音嗰陣頭一秒都會好似喺水底講嘢咁
之後就會勁大聲入哂啲雜音 有冇辦法解決
apple care 一年2次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞