AirPods Pro 討論區 (16) 降噪已死,有事燒紙

1001 回覆
2 Like 13 Dislike
Airpods3好似就黎出 依家買pro係咪唔抵
但耳機壞左無耳機用 買個有線頂住先定買pro算
而家街價 AirPods Pro 最平幾錢?
岩岩跌左對 power beats pro
我由上年9月等到依家
睇個勢似要等到今年9月
終於有人跌Powerbeats Pro
之前都係跌AirPods Pro多
而家買pro是否不智?
AirPods唔見咗個盒
X和信用卡優惠1450
原先airpods pro有雜音
換左之後啲聲好似真係好左,但係個降嘈係咪會因應software而減弱
有無辦法唔俾佢咁快update住
一駁iphone就會Update
頭先聽左一個鐘都未有事
唔好update住呀
感覺真係好聲過新software
下次用就會Update咗
airpods pro 而家做乜鳩連win10成日都斷斷續續咁,
明明連iphone冇事, 一用win10連headphones就聽到幾秒野就冇聲, 但headset音質差但都仲聽到野
是否要有保先可以換?我長期只用右耳,越用越細聲,點搞都搞唔返
已經換過一次了,過左保。
4月發佈會傳會出airpods pro2
AirPods 3 都要今年第三季, AirPods Pro 2 要下年喎 Ching
愈多人用就愈易干擾
有啲想換返有線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞